Telefonische klanten service

Via de telefonische klanten service van de Vastelastenbond wordt u persoonlijk geholpen met al uw vragen over verschillende onderwerpen. Neem telefonisch contact op met de klanten service van de Vastelastenbond voor informatie over of hulp bij het overstappen internet provider, energie leverancier en/of verzekeringen. Heeft u vragen over uw energie voorschot? Wilt u een extra dienst afnemen bij uw internet provider? Op zoek naar advies over stijgende of dalende energie prijzen? De Vastelastenbond helpt met de meest uiteenlopende onderwerpen.

De medewerkers van de telefonische klanten service zijn up to date en hebben ruime kennis van de energie markt, internet en tv providers en verzekeraars in Nederland en bieden via open communicatie onafhankelijk advies.

De Vastelastenbond steunt haar leden bij onverhoopte problemen met leveranciers of providers van diensten en treedt op als belangenbehartiger voor alle leden van het collectief. Ook consumenten die geen lid zijn van de Vastelastenbond bieden we service en advies voor alle vaste lasten en maandelijkse of jaarlijkse kosten posten.

De Vastelastenbond telefonische klanten service is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 op telefoonnummer 040-7200200. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen.

Geschiedenis service

De Vastelastenbond begeeft zich al sinds 2004 – het jaar dat de energie markt werd geliberaliseerd –
in de strijd voor lage maandelijkse lasten voor alle Nederlandse consumenten. Omdat de liberalisering van de energie markt gepaard ging met veel problemen en onduidelijkheden voor energie afnemers en klachten van consumenten niet of nauwelijks werden opgelost, besloten de initiatiefnemers de Vastelastenbond in het leven te roepen. Een collectief en belangenbehartiger voor alle consumenten - en later ook (klein)zakelijke afnemers - die eerlijke voorwaarden en hulp bij problemen verwachten bij hun energie leverancier.

Al snel werd het product spectrum breder en konden leden van de Vastelastenbond meer producten afnemen en collectief overstappen van internet provider, mobiele telefonie, verzekeringen en meer.
Inmiddels bestaat de Vastelastenbond ruim 8 jaar en zijn de medewerkers door middel van bijscholing, training en een dosis gezond verstand door de wol geverfde specialisten op het gebied van vaste lasten geworden.

Inmiddels weten de medewerkers van de Vastelastenbond hoe ze bij alle verzekeraars, energie leveranciers en internet providers antwoorden boven tafel kunnen krijgen. Waar consumenten op eigen houtje vaak tegen een muur van onkunde, laksheid en doorkiesmenu’s oplopen bij de traditionele aanbieders van hun vaste lasten, fungeert de Vastelastenbond als brug tussen consument en de dienstverleners en providers.

Door stap voor stap te groeien en de bestaansreden van de Vastelastenbond nooit uit het oog te verliezen, is ons inkoopcollectief langzaam maar zeker aan het uitgroeien tot de Nederlandse specialist op het gebied van vaste lasten. Onze kennis wordt continu verbreed en we delen onze bevindingen en visies naast de traditionele media via ons weblog en onze Twitter en Facebook accounts.

Een lidmaatschap van de Vastelastenbond geeft voor alle ingeschreven consumenten recht op korting, belangenbehartiging en uitgebreide persoonlijke service. De medewerkers van de telefonische klantenservice van de Vastelastenbond zitten elke werkdag voor alle (potentiÃ?«le) leden klaar en kennen het klappen van de zweep als het gaat om energie, verzekeringen, internet en (mobiel)bellen. Het lidmaatschap voor het inkoop collectief was, is en zal altijd gratis blijven.

Het lidmaatschap voor het inkoop collectief is 100% gratis. Het brengt daarnaast geen enkele financiÃ?«le verplichting met zich mee richting de Vastelastenbond. Vanzelfsprekend heeft u alleen financiÃ?«le verplichtingen naar de provider, verzekeraar en/of leverancier bij wie wij u aanmelden voor een contract met collectieve korting. De Vastelastenbond treedt op als belangenbehartiger en heeft een alarmfunctie voor einddata van uw contract(en). Daarom vragen wij u wel om uw gegevens, zoals telefoonnummer en e-mailadres up-to-date te houden in ons systeem.

Bent u ook overtuigd, of wilt u op de hoogte blijven zonder afname van producten en diensten van de Vastelastenbond? Schrijf u dan in voor een lidmaatschap!