Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

Graag willen we een misverstand uit de wereld helpen. De Vaste Lasten Service is geen onderdeel van Vereniging de Vastelastenbond. De namen lijken veel op elkaar en dat leidt soms tot verwarring. De werkwijze en de filosofie van Vereniging de Vastelastenbond en de Vaste Lasten Service verschillen van elkaar.

Vereniging de Vastelastenbond houdt van duidelijkheid. We zetten alleen online marketing en social media in om onze producten en diensten onder de aandacht te brengen. Klachten over ongevraagde deur-aan-deurverkoop of telemarketing hebben dus ook geen enkele betrekking op de Vastelastenbond.

De Vastelastenbond bestaat al ruim 15 jaar en heeft in deze periode een goede reputatie opgebouwd. We bieden een groeiend aantal leden goedkope alternatieven voor energie, verzekeringen en telefonie & internet. Daarbij ligt de focus niet alleen op diensten en producten tegen zeer scherpe prijzen. Ook de bijbehorende service en leverings-voorwaarden zijn heel belangrijk in de keuze van onze aanbieders.

Heeft u vragen, klachten of opmerkingen voor de Vaste Lasten Service? Wend u zich dan tot:

Vaste Lasten Service
Hoofdkantoor
Stationsstraat 1a
5281 GA Boxtel