Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

Regelmatig ontvangt de Vastelastenbond klachten over de Vastelastenservice. Graag willen we een misverstand uit de wereld helpen. De Vastelastenservice is geen onderdeel van Vereniging de Vastelastenbond. Alleen de namen lijken veel op elkaar en dat leidt soms tot verwarring. Zeker als er sprake is van klachten. De werkwijze en de filosofie van Vereniging de Vastelastenbond en de Vastelastenservice verschillen echter als dag en nacht van elkaar.

Vereniging de Vastelastenbond houdt van duidelijkheid. Daarom nemen we nadrukkelijk afstand van de werkwijze die de Vastelastenservice hanteert. We zetten alleen online marketing en social media in om onze producten en diensten onder de aandacht te brengen. Klachten over ongevraagde deur-aan-deurverkoop of telemarketing hebben dus ook geen enkele betrekking op de Vastelastenbond.

De Vastelastenbond bestaat al ruim 7 jaar en heeft in deze periode een goede reputatie opgebouwd. We bieden een groeiend aantal leden goedkope alternatieven voor energie, verzekeringen en telefonie & internet. Daarbij ligt de focus niet alleen op diensten en producten tegen zeer scherpe prijzen. Ook de bijbehorende service en leverings-voorwaarden zijn heel belangrijk in de keuze van de onze leveranciers.

vastelastenbond-versus-vastelastenservice

 

Vastelastenservice is een particulier initiatief dat nu ongeveer 3 jaar bestaat. Op het eerste gezicht lijkt de vastelastenservice hetzelfde na te streven als de Vastelastenbond. Behalve de naam komen ook de aangeboden diensten sterk Overeen. Sommige aanbieders hebben zowel contracten met de Vastelastenbond als met de vastelastenservice. De overeengekomen prijsstellingen zijn echter wezenlijk anders.

Hebt u klachten over de Vastelastenservice? Wend u zich dan tot:

Vastelastenservice
Hoofdkantoor
Stationsstraat 1a
5281 GA Boxtel