Hier treft u een overzicht van de verzekeringen die u online kunt afsluiten via de Vastelastenbond. Wilt u een premie berekenen, zodat u een vergelijking kan maken, of wilt u overstappen. Klik op de gewenste verzekering en bereken vrijblijvend uw premie! 

AUTOVERZEKERING

Een lage premie, goede voorwaarden en direct een voorlopige dekking. Via de Vastelastenbond komt u er achter welke verzekeraar het beste bij u past én het voordeligste is. Bereken uw premie
autopremie goedkoop

AANSPRAKELIJKHEID (WA)

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Per ongeluk rode wijn op het tapijt bij de buren laten vallen? Gelukkig kunt u zich verzekeren voor schade aan spullen van een ander.
Bereken uw premie
zorg-verzekering-zo-geregeld

INBOEDELVERZEKERING

Uw spullen zijn vaak meer waard dan u denkt. Zorg er daarom voor dat uw inboedel goed-verzekerd is tegen schade of diefstal. Bereken makkelijk uw premie. Bereken uw premie
inboedelverzekering

REISVERZEKERING

Een kortlopende of langlopende reisverzekering. Via de Vastelastenbond kan u beiden regelen. Zo kunt u ontspannen een weekendje weg of een wereldreis maken. Bereken uw premie
reisverzekering lekker onbezorgd op vakantie

OPSTALVERZEKERING

Neem de tijd! U heeft van uw huidige verzekeraar een nieuw aanbod ontvangen. Gebruik uw huidige zorgpakket als basis voor een vergelijking.​ 
opstal verzekering

RECHTSBIJSTAND

Een conflict waar u niet uit komt. Deskundig advies, bijstand of bemiddeling nodig. De rechtsbijstand verzekering biedt voor dit soort situaties uitkomst. 
rechts bijstand of juridisch advies

Lage premies, géén tussenpersoon en helemaal aangepast aan uw wensen

Vastelastenbond heeft in samenwerking met Verzekeruzelf.nl een verzekeringspagina ontwikkeld. Hier kunt u, zonder tussenkomst van de tussenpersoon, zelf uw verzekeringen afsluiten. Zo houden we de premies zo scherp mogelijk.

De garanties van de Vastelastenbond

Voordelen van verzekeringen afsluiten via de Vastelastenbond. Wij kijken niet alleen naar de laagste prijs maar zoeken ook naar een aanbieder met goede voorwaarden en schadeafhandeling.

  • Scherpe premies
  • De beste dekkingen
  • Per dag opzegbaar
  • Uitstekende schadeafhandeling

Heeft u vragen over schadeverzekeringen?

Advies over verzekeringen gaat verder dan alleen een voordelige premie van de verzekering. De dekking en voorwaarden van een verzekering spelen wellicht nog een belangrijkere rol. Om advies te geven over verzekeringen is het van belang WFT schade particulieren te hebben. Merel en Dirk-Jan van Vereniging de Vastelastenbond kunnen u voorzien van gedegen advies en antwoord geven op al uw vragen op het gebied van verzekeringen.