Premie reisverzekering berekenen

Met een goede reisverzekering gaat u onbezorgd op reis. De premie voor uw reisverzekering berekent u eenvoudig bij
de Vastelastenbond. Wij werken alleen samen met verzekeraars die correcte voorwaarden hanteren. U hoeft dus niet te vrezen voor addertjes onder het gras. 

Onze reisverzekeringen staan voor gemak en zekerheid. Het gemak van zelf alles online regelen, met de zekerheid van eerlijke en heldere voorwaarden. Door onze uitgebreide selectieprocedure is voor deze verzekering geen adviseur nodig – dat scheelt in de premie.

Iedereen de juiste dekking

Gaat uw op verre reizen of lekker dichtbij? Houdt u van een wintersport vakantie of gaat u vaak een weekendje weg? Het is fijn om met een gerust hart op vakantie te gaan. Daarom kan u kiezen voor een reisverzekering mét annuleringsverzekering, zodat ook samengestelde reizen bij noodgevallen zijn verzekerd. Met de reisverzekering via de Vastelastenbond heeft iedereen de juiste dekking. 

De voordelen op een rijtje

Sluit dus eenvoudig uw reisverzekering af via inkoopcollectief de Vastelastenbond. De belangrijkste voordelen van onze reisverzekering op een rijtje:

  • Flexibel samen te stellen
  • Kies zelf uw dekking: Europa of wereldwijd
  • Lage premies door collectieve inkoop
  • Unieke annuleringsverzekering: ook samengestelde reizen annuleren
  • Speciale wintersport- en andere bijzondere sportverzekeringen
  • Autohulp

Hulp bij vragen of problemen

Heeft u hulp nodig bij het vergelijken of afsluiten van een reisverzekering neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord en helpen u bij het kiezen van de juiste reisverzekering. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie. U bereikt ons op: 040-7200200.