Ook zorgeloos verzekerd zijn?

Vul het formulier in en wij bellen je binnen twee werkdagen.
i
* verplicht veld

Verzekerd Zonder Zorgen.

De wereld van verzekeren is niet erg transparant. Door het gebrek aan duidelijke informatie is de kans groot dat je dubbel of juist onderverzekerd bent. Daarbij heb je te maken met doorlopende provisies van adviseurs waarvan je je niet bewust bent. Deze lopen op tot 25% van de premie. Voor die beloning verwacht je dat adviseurs of online vergelijkers jaarlijks controleren of je nog goed zit. Helaas hebben ze vaak jouw belang niet voorop staan.


Wij vinden dat het anders kan en moet. Daarom introduceren wij Verzekerd Zonder Zorgen. Wij rekenen 0% provisie waarmee we een flinke besparing realiseren op je premie. Omdat we geen beloning van de verzekeraar ontvangen denken wij geheel onafhankelijk met je mee. Naast de premie betaal je een vast laag bedrag vanaf € 79,- per jaar. Hiervoor regelen we al je verzekeringen, je schades en doen we een jaarlijkse controle van de premie en voorwaarden.  

AFM en Kifid

Ons AFM nummer is 12020070

Ons Kifid nummer is 300.013895

Waarom de Vastelastenbond?

Beoordeling 8,9 uit 10
Margot en Jasper
Wie is de Vastelastenbond
De Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten. Sinds 2004 strijden we, inmiddels met meer dan 150.000 leden, tegen hoge woonlasten. We zijn onafhankelijk en realiseren jaar in jaar uit besparingen op vaste lasten zoals energie, internet/tv/bellen, verzekeringen, WOZ-waarde belastingen etc.
Nikki en Erik