Vraag verzekeringscheck aan!

Vul het formulier in en wij bellen u binnen twee werkdagen.
i
* verplicht veld

Van verzekering tot besparing

Het is een ware jungle om een verzekering te vinden die helemaal aan uw wensen voldoet. Daarbij is het doorspitten van de polisvoorwaarden en dekking een tijdrovende taak. Wellicht bent u dubbel verzekerd of juist onderverzekerd. Wij zoeken het graag voor u uit.

Online verzekeraars hebben een lage prijs, maar niet altijd de beste dekking. Tussenpersonen ontvangen een provisie van de verzekeraar en bieden u daardoor niet altijd de beste opties en houden zich vaak niet aan de meldplicht als u tijdens uw lopende verzekeringspolis ergens anders voordeliger uit kan zijn. Daar willen wij verandering in brengen.

Transparant maken, betere dekking, lagere premie

Wij bieden u transparantie, een betere dekking en een lagere premie. Wij bieden een jaarlijkse controle aan, zodat wanneer het goedkoper kan of er een betere dekking is we daar tijdig op kunnen participeren, zodat u:

  • Lagere premie per maand betaalt
  • Goede dekking heeft
  • € 200,- tot € 400,- bespaart

AFM en Kifid
Ons AFM nummer is 12020070

Ons Kifid nummer is 300.013895

Waarom de Vastelastenbond?

Beoordeling 8,9 uit 10
Margot en Jasper
Wie is de Vastelastenbond
De Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten. Sinds 2004 strijden we, inmiddels met meer dan 150.000 leden, tegen hoge woonlasten. We zijn onafhankelijk en realiseren jaar in jaar uit besparingen op vaste lasten zoals energie, internet/tv/bellen, verzekeringen, WOZ-waarde belastingen etc.
Nikki en Erik