Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

43 procent besteedt vakantiegeld aan vakantie

Dinsdag 16 mei 2017 11:08Margot Boesveld

 

vakantiegeld gaat op aan? VAKANTIEDe meeste mensen gebruiken het vakantiegeld voor vakantie (43%). Ook wordt ermee gespaard (38%) en komt het op de grote hoop terecht (16%). De huishoudens die niet op vakantie gaan, gebruiken het vakantiegeld om mee te sparen, om schulden af te lossen en voor huishoudelijke uitgaven.

82% krijgt hun vakantiegeld het liefst eens per jaar. Waarschijnlijk omdat het dan meer voelt als een extraatje dan wanneer u het iedere maand ontvangt. Twee derde van de Nederlanders gaat jaarlijks op vakantie, meestal een of twee keer. De gemiddelde duur van zo'n vakantie is twee weken. 22 procent gaat niet op vakantie, omdat het te duur is of omdat zij liever andere dingen doen met hun geld.

Gemiddeld gaat de Nederlander ruim twee weken op vakantie en dat kost gemiddeld 2.600 euro. De inkomens beneden modaal gaan doorgaans een week (72% van hen) en geven gemiddeld 1.500 euro uit aan de vakantie. De hogere inkomens gaan twee tot drie weken (32% van hen) en zijn hier gemiddeld 4.000 euro aan kwijt.

 

Lees ook:

https://www.vastelastenbond.nl/blog/vakantie-vaste-last-of-lust/

 

 

 

bron: Nibud.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over