Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Greenchoice ontwikkelt gratis app voor klanten

Maandag 15 juni 2015 11:12Margot Boesveld

 

Greenchoice heeft in mei 2015 een nieuwe app geïntroduceerd bij haar klanten. Hiermee tilt de groene energieleverancier de kwaliteit van haar klantenservice naar een hoger niveau.

 

Veel leveranciers zien – tot vreugde van de Vastelastenbond - steeds meer het nut van service verlenen. Greenchoice is hier een voorbeeld van. Helaas zijn er ook leveranciers die middels duren producten en abonnementskosten een slimme thermostaat aanbieden.

De app van Greenchoice is gratis en geeft inzicht in het energieverbruik. U heeft geen slimme thermostaat nodig. er worden ook handige bespaar tips gegeven. Ook de Vastelastenbond heeft in het verleden meerdere tips op papier gezet, zodat u kunt besparen op energie. 

 

 

 

Waar kunt u de app voor gebruiken?

Met de app krijgt u als klant van Greenchoice inzicht in uw verbruik en kunt u veel energiezaken zelf regelen. Simpel, altijd en overal:

  • Geef uw meterstanden door bij uw meterkast
  • Bekijk uw energieverbruik per jaar, maand, week en dag
  • Bekijk of wijzig uw maandelijkse voorschotbedrag
  • Vergelijk uw verbruik met de rest van Nederland of vergelijkbare huishoudens
  • Gebruik de bespaartips om energie te besparen

De app van Greenchoice is geschikt voor mobiele telefoons met iOS 7 of hoger en Android versie 4 of hoger. De app werkt ook op de meeste tablets. De app is via de Apple App Store of Google Play te downloaden.

Kleine tip van de vastelastenbond. Wilt u de app op de iPad gebruiken? Vergeet dan niet na het zoeken het vinkje bij “alleen iPad” uit te zetten om de app te vinden.

Ontwikkelingen

De app zal continue in ontwikkeling zijn en waar nodig verbeterd worden. Binnenkort volgt er een nieuwe versie, waarmee klanten inzicht kunnen krijgen op kwartierniveau. Ook de teruglevering van zonnepanelen wordt binnenkort in de app verwerkt.

 

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over