Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Grote energieleveranciers Nuon, Essent, Eneco en Delta verliezen terrein

Donderdag 25 augustus 2016 17:27Margot Boesveld

 

De traditionele leveranciers verliezen klanten aan de kleine energieleveranciers. Voornamelijk aan bedrijven die net na de liberalisering in 2004 opgericht zijn. Vooral subtoppers als Oxxio, Nederlandse Energie Maatschappij, Energiedirect.nl en Greenchoice profiteren van overstappers vanuit de traditionele leveranciers. Let wel Oxxio is onderdeel van Eneco en is Energiedirect.nl is het budgetmerk van Essent.

In 2016 tekende een op de vijf overstappers een contract bij een nieuwkomer. De meeste van die overstappers kwamen van een subtopper. Met name Energiedirect.nl zit inmiddels dicht tegen de top vier aan. Dit jaar koos iets minder dan de helft van de overstappers voor een subtopper tegen 30 procent voor een van de oude vier. U kunt ook via de Vastelastenbond kiezen voor Energiedirect.nl. Bekijk hier de mogelijkheden

 

De middelgrote spelers ondervinden steeds sterkere concurrentie van nieuwere leveranciers, zoals Vandebron en met name Budget Energie.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over