“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) verkocht

Woensdag 03 januari 2018 13:41Margot Boesveld
NLE

NLE

Budget energie neemt NLE over3 januari 2018- Overname NL Energie: De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is verkocht aan de Nederlandse investeringsmaatschappij Waterland, de investeringmaatschappij achter energieleverancier Budget Energie. Dit meldt het FD vanmiddag op haar website. Waterland investeeerde eerder al in de Nutsgroep, een andere energieleverancier. Hier kreeg het 50% van de aandelen in handen. De twee energieleveranciers hebben gemeen dat het prijsvechters zijn. Net als Budget Energie, dat opgericht is in 2012 en voorheen bekend stond als Atoomstroom. 

Samenwerking MediaMarkt

De laatste jaren is Budget Energie actief bezig met het uitbreiden van haar klantenbestand. De overname van NL Energie is daarbij een grote stap. Budget Energie heeft ook een nieuwe samenwerking met de MediaMarkt. Voorheen stond Essent in de Mediamarkt.
Wanneer men een energiecontract afsloot ontvingen klanten een waardebon van de MediaMarkt. Essent is afgetroefd en Budget Energie neemt ook hier een grote plek in, wat zal bijdragen aan de zichtbaarheid van het bedrijf. 

Samenwerking Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond werkt sinds 2016 samen met energieleverancier Budget Energie. Deze prijsvechter biedt de leden van de Vastelastenbond zeer scherpe tarieven. Daarom zijn er collectieve prijzen afgesproken en kunnen particulieren via de Vastelastenbond ook profiteren van de lage energiecontracten van Budget Energie. 

Meer informatie over de overname volgt.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

j.de balbiaan

de ned.energie maatschappij had wel
berichtje kunnen sturen.

Maandag 14 september 2020 12:58

Wijngaarden

Op mijn bankafschrift zag is dat de afschrijving is gedaan door Nuts Services BV i.p.v. NLE.
Het was idd netjes geweest, als de klant hier van tevoren bericht over had onvangen.

Dinsdag 01 oktober 2019 13:25

dierick

ik zag een naams verandering bij de afschrijving , dus geen N.L.E. meer .
misschien was het netjes geweest , de klant hier schriftelijk of per email te informeren .!

Woensdag 25 september 2019 12:06

Plaats een reactie

Lees meer over

zonne-energie 2017

40 procent meer zonne-energie opgewekt in 2017

Woensdag 03 januari 2018 10:21

Het jaar 2017 gaat als duurzaam de boeken in. In Nederland werd er 40 procent meer zonne-energie opgewekt dan in 2016. Daarnaast steeg het aandeel van windenergie met 30 procent. Alle duurzame bronnen...

Lees meer
vaste lasten 2018

Wat zijn de vaste lasten in 2018? Wat wordt er in 2018 duurder?

Vrijdag 29 december 2017 16:05

De vaste lasten in 2018 zetten we voor u op een rij. De laatste weken van het jaar komt er steeds vaker in het nieuws dat 2018 duurder wordt. Vereniging de Vastelastenbond zet op een rijtje welke vast...

Lees meer

Wat gaan uw verzekeringspremies in 2018 u kosten?

Donderdag 28 december 2017 12:53

Van de zorgverzekering is de premie voor 2018 vooraf al helder. De premie voor de autoverzekering, inboedelverzekering en andere schadeverzekeringen kunt u vooraf niet zo eenvoudig inzicht in krijgen....

Lees meer
bitcoin energieverbruik

Extreem energieverbruik Bitcoin

Donderdag 28 december 2017 15:38

De Bitcoin is erg populair in Nederland en andere Europese landen en wordt online veel verhandeld. Hoge winsten, de nieuwste technologie en geen inmenging van banken worden als positieve zaken genoemd...

Lees meer