Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Budget en comfortabel

 
Budget Energie is een no-nonsense organistie met als slogan: 'Doe er iets leuks mee.'

Geen ingewikkelde extra's, maar gewoon lage prijzen. Voor iedereen die gewoon groene stroom wil zonder te veel poespas is Budget Energie een goede optie. Op deze pagina vind je alle informatie over energieleverancier Budget Energie. 

Samen met de labels Budget alles in 1 en Budget Mobiel maakt Budget Energie deel uit van Budget Thuis. Budget Thuis is daarmee naast leverancier van 100% groen gas en electriciteit ook een aanbieder van mobiele telefonie en TV en internetaansluitingen. De merknamen Budget Thuis, Budget Alles in 1 en Budget energie worden door deze organisatie vaak door elkaar gebruikt. 

Contactgegevens Budget Energie

Deze leverancier - opgericht in 2012 - profileert zich als een prijsvechter op het gebied van groene stroom en gas. De contactgegevens van energieleverancier Budget Energie:
  • Telefoonnummer Budget Energie: 020-2055555 (werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).
  • Adres Budget Energie: Reguliersdwarsstraat 58, 1017BM Amsterdam

Budget Energie informatie

Budget Energie legt accent op efficiëntie in combinatie met voordelige tarieven. Ze hebben een relatief klein productassortiment en besteden geen budget aan mediabestedingen. De focus ligt op het voordelig aanbieden van stroom en gas, waardoor ze lage tarieven en goedkope energiecontracten kunnen aanbieden. Dit past bij de visie van de Vastelastenbond. Weten of Budget Energie de voordeligste optie is? Wij maken graag vrijblijvend een berekening. 

Geschiedenis Budget Energie

Budget Energie is opgericht in 2012, en is daarmee een relatief jonge aanbieder binnen de Nederlandse markt. Als zogenaamde ‘online aanbieder’ biedt deze leverancier energiecontracten aan voor consumenten die niet per brief en/of telefoon hoeven te communiceren met hun leverancier. Met het online aanbieden van energie maakt Budget Energie minder kosten dan de traditionele leveranciers en kan het zich profileren als goedkope energieleverancier.

Missie en visie

Budget Energie geeft aan als missie te hebben: de beste online stroom- en gasleverancier van Nederland zijn. Dit wil het bedrijf vooral bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en haar producten zo direct mogelijk aan te bieden. Het feit dat klanten snel en gemakkelijk zeer voordelige energiecontracten (online) kunnen afsluiten, laat zien dat efficiëntie leidt tot kwaliteit en lage prijzen.  ‘Wij vinden het gemakkelijk om efficiënt te zijn’, geeft Budget Energie aan. ‘Het zit in ons bloed’. Volgens het bedrijf komt er bij steeds meer mensen het besef dat ze jarenlang te veel hebben betaald voor hun stroom en gas. Dit komt door de inefficiëntie van traditionele energieleveranciers. Budget Energie wil stroom en gas leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service. Zoals het aangeeft: “In onze visie is er uiteindelijk niets zo efficiënt als continu besparen.”

Overstappen Budget Energie

Als bestaande klant van Budget Energie is het belangrijk om uw energietarieven te vergelijken met de beschikbare tarieven in de rest van de markt en over te stappen. Vooral als uw contract een onbepaalde looptijd heeft, raden wij het aan om uw tarieven te vergelijken met de vaste prijscontracten van andere energieleveranciers. Via Vereniging de Vastelastenbond vergelijkt u de tarieven van Budget Energie en weet u direct hoeveel u kunt besparen. Vervolgens is overstappen op het voordeligere energiecontract via ons inkoopcollectief eenvoudig, veilig en snel geregeld. Gaat u verhuizen? Verhuizen van uw energiecontract is een administratief proces. Ook bij Budget Energie kunt u online uw verhuizing laten verwerken. Uw verhuizing is een mooie kans om over te stappen naar een voordeliger energiecontract. Dus als u gaat verhuizen, kijk dan of u voordeliger stroom en gas via Budget Energie kunt regelen in uw nieuwe huis.

Ervaringen Budget Energie

Alvorens u eventueel een contract voor stroom en/of gas afsluit bij energieleverancier Budget Energie, is het verstandig de ervaringen van andere consumenten te lezen. De klanttevredenheid bij Budget Energie is middel tot hoog. Men is tevreden over de helderheid en de no-nonsense cultuur van de organisatie. Het past echt in de moderne tijd. Budget Energie biedt niets extra's, zoals een app, maar levert gewoon energie. Wilt u uw ervaring delen, dan vernemen wij graag van u.