Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Topdag voor de zonnepanelen eigenaar

Woensdag 21 juni 2017 15:28Margot Boesveld

 

Zonneopbrengst is vandaag superOp een hete dag wordt ongeveer zo’n 10 procent meer energie verbruikt dan normaal. Dat is te wijten aan de stroomslurpende airco’s die in kantoren en woningen op volle toeren draaien om het hoofd koel te laten houden. Echter brengt het tropische weer vandaag ook voordelen met zich mee. Eigenaren van zonnepanelen kunnen hun geluk niet op en zien de elektrameters terug draaien. Het is vandaag namelijk de langste dag van het jaar en zoveel zonnestralen zorgen voor een positieve zonne opbrengst.

Op de Nederlandse daken wordt deze week waarschijnlijk een record geboekt. Dankzij de uitbundig schijnende zomerzon wekken zonnepanelen op de langste dag van het jaar meer stroom op dan drie gasgestookte energiecentrales.

 

Fabel zonnepanelen de wereld uit

Hiermee willen we direct een fabel te wereld uit helpen: Niet de temperatuur of de UV straling zorgen voor een hoge opbrengst, maar het aantal zonne-uren. En de zon schijnt - vandaag 21 juni, de langste dag van het jaar -maximaal. Ook mei en juni hadden relatief veel zonne-uren en waren daardoor goede maanden voor de zonneopbrengst.

 

 

 

Bron: Eneco

 

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over