Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vastelastenbond wenst haar leden een voorspoedig 2015

Woensdag 31 december 2014 11:46Margot Boesveld

 

In 2014 hebben we ons assortiment en dienstverlening uitgebreid. Zo was er een succesvolle zonnepanelen actie. Daarnaast hebben we deelgenomen aan verschillende bijneekomsten van ACM. Ook komend jaar blijven wij streven naar transparantie in de verschillende vaste lasten markten. Het aanbod zal uitgebreid worden met isolatie in 2015, zodat al onze leden er warmpjes bij zitten. 

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2015!

Zorgverzekering

Bent u al overgestapt naar een voordelige zorgverzekering? Dan willen we u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Vergeet niet uw eerste polisblad te versturen naar info@vastelastenbond.nl, zodat wij u de Bol. com t.w.v. € 10,- kunnen toesturen.
 
Moet u nog overstappen van zorgverzekeraar? Dan is vandaag de laatste dag om dit te regelen. Uw nieuwe zorgverzekeraar zegt dan uw huidige zorgverzekering op. Dus regel vandaag nog uw nieuwe zorgverzekering, dan bent u in 2015 zorgeloos verzekerd! 

Meer tijd nodig voor het maken van een weloverwogen keuze? Zeg dan zelf vóór 1 januari uw huidige zorgverzekering op. U heeft dan tot 1 februari 2015 de tijd om een nieuwe zorgverzekering te sluiten.

Wij zijn 31 december tot 13.00 uur gewoon bereikbaar om u van dienst te zijn. 

2015

Ook komend jaar blijven wij streven naar transparantie in de verschillende vaste lasten markten. In 2015 staan wij wederom met raad en daad voor u klaar! 

Fijne jaarwisseling, 


Team Vastelastenbond

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over