Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Krachtstroom wordt ook wel draaistroom genoemd. Sommige apparaten gebruiken zoveel stroom dat de standaard 230 Volt die voor het Nederlandse energienetwerk geldt niet genoeg is. Om deze apparaten toch te laten werken is zogenaamde krachtstroom nodig. Het spanningsniveau voor krachtstroom is 400 Volt.

Bij krachtstroom wordt elektriciteit geleverd over 3 stroomkabels en 1 nuldraad. Bij ‘normale’ stroom wordt elektriciteit geleverd over 2 stroomkabels en 1 nuldraad. De meeste huishoudens zullen geen krachtstroom nodig hebben. Sommige jacuzzi’s en zwembadmotoren hebben weliswaar krachtstroom nodig, toch zien we krachtstroom voornamelijk terug in werkplaatsen, fabrieken en andere grote ondernemingen. Meer weten? Neem voor vragen over krachtstroom gerust contact met ons op.

Vastelastenbond over stroom

Als inkoopcollectief en belangenbehartiger voor vaste lasten vindt Vereniging de Vastelastenbond het belangrijk om zoveel mogelijk kennis over onder meer energie met consumenten te delen.

Hoe beter consumenten en afnemers de energiemarkt kennen, des te groter de kans dat men kiest voor de juiste overeenkomsten bij de eerlijkste energieleveranciers. Kennis is macht, en kan de energiemarkt van binnenuit veranderen!

 

energie prijs berekenen