Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

De kWh prijs is het bedrag dat u betaalt voor de stroom die u verbruikt en de belastingen die u hierover betaalt. De stroom zelf is ongeveer 5% van de totale KwH prijs. Het andere deel bestaat uit energiebelasting en btw die u betaalt.

De prijs per kWh is bij iedere energieleverancier anders. Door leveranciers met elkaar te vergelijken en over te stappen kunt u dus de kosten voor stroom verlagen. De prijs van een kWh ligt in 2017 rond de 20 cent, maar kan dus iets goedkoper of juist duurder zijn bij uw huidige leverancier.

Tevens zijn er verschillen in enkel- en dubbeltarief. Bij een dubbeltarief betaalt u op drukke tijden meer en op rustige tijden minder voor een kWh. De prijs per kWh is bij een enkel tarief altijd gelijk.

Een gemiddeld gezin betaalt per maand € 40,- aan stroomkosten in 2017. Naast de prijs per KwH zijn ook kosten zoals vastrechtkosten hierin meegerekend.

Bekijk nu de actuele kWh prijs van onze energiepartners.