Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een spoedaanvraag voor energie voorkomt dat u afgesloten wordt door de netbeheerder. In het geval dat er te lang geen energieleverancier bekend is bij de netbeheerder kan deze uw woning afsluiten van het netwerk. Om dit te voorkomen is een spoedaanvraag nodig bij een leverancier.

Kosten spoedaanvraag

De laagste kosten van een spoedaanvraag zijn ongeveer € 200,- per product. Sommige leveranciers vragen voor een spoedaanvraag honderden euro’s per product. De betaling dient vooraf te geschieden, waarna u binnen een of enkele dagen bericht ontvangt dat alles weer in orde is. Green Choice vraagt momenteel (dec 2017) de laagste vergoeding voor een spoedaanvraag voor energie. De vergoeding is eigenlijk een borg die u na een afgesproken periode weer retour ontvangt. De voorwaarden hiervoor en de kosten van een spoedaanvraag voor energie verschillen per leverancier.

Advies over spoedaanvraag

Wilt u advies over een spoedaanvraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers geven u advies over de beste keuze voor uw spoedaanvraag op dat moment. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met de energiemarkt en weten dus precies waar u de spoedaanvraag moet indienen. Wij zijn bereikbaar per telefoon op: 040-7200200.