Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Niet ieder huishouden is automatisch een verbruiker van elektriciteit en gas. De verbruiker van energie is een natuurlijk persoon of rechtspersoon die beschikt over een aansluiting op een energienet, wetende het gasnetwerk en/of het elektriciteitsnetwerk.

Verbruik berekenen via Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger contracten voor stroom en gas aan met collectieve korting. Deze energiecontracten worden aangeboden i.s.m. betrouwbare energieleveranciers die bewezen hebben éérlijk om te gaan met hun tarieven, klantgericht te werk gaan en die bovendien mooie kortingen kunnen bieden voor de leden van de Vastelastenbond!

Bereken via onze website eenvoudig de complete energiekosten en uw jaarlijkse energieverbruik, of neem contact op voor persoonlijk advies van één van onze adviseurs.

Verbruikerscontracten energie

Als u met actieve aansluitingen op het energienetwerk geen energiecontract afsluit, dan komt een medewerker van de regionale netwerkbeheerder(s) uw gas- en elektriciteitsmeter na enkele schriftelijke waarschuwingen afsluiten.

Het opnieuw aan laten sluiten van de energiemeters brengt hoge kosten met zich mee. Vereniging de Vastelastenbond benadrukt daarom het belang van het te allen tijde een lopend energiecontract te hebben (dus voor zowel elektriciteit als aardgas – mits van toepassing) voor uw adres.

Heeft u (nog) geen energiecontract, maar wél een waarschuwingsbrief van uw netwerkbeheerder gehad?