Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier De Groene Belangen Behartiger

Klachten en ervaringen energieleverancier De Groene Belangen Behartiger (DGB Energie) kunt u bij Vereniging de Vastelastenbond kwijt! Wij vernemen via deze pagina graag van u als u onverhoopt klachten, of juist een positieve ervaring met betrekking tot De Groene Belangen Behartiger heeft. Uw klachten en ervaringen houden ons als inkoopcollectief en belangenbehartiger namelijk scherp.

Ook vindt u via deze pagina de weg naar klachten en ervaringen over De Groene Belangen Behartiger (DGB Energie) die andere consumenten via internet achterlieten, zodat u een helder beeld kunt vormen over de werkwijze van energie aanbieder De Groene Belangen Behartiger.

Deel klachten en ervaringen 

Heeft u een probleem aangaande gas en stroom leverancier De Groene Belangen Behartiger? Of heeft u juist een erg positieve ervaring beleefd in uw contact met De Groene Belangen Behartiger (DGB Energie)? Hoe dan ook, de Vastelastenbond verneemt al uw positieve en negatieve feedback graag.

Als u uw klacht of ervaring deelt met De Vastelastenbond, zullen onze ervaren adviseurs desgewenst contact met u opnemen om vrijblijvend advies te geven voor een oplossing van uw eventuele probleem of vraag.

Bekijk klachten en ervaringen De Groene Belangen Behartiger

Vereniging de Vastelastenbond biedt u via deze pagina graag een inzicht in de klachten en ervaringen die consumenten via internet deelden over De Groene Belangen Behartiger. Deze klachten en ervaringen bieden een waardevolle blik op de manier van werken van stroom en gasaanbieder De Groene Belangen Behartiger.