Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

DGB | vergelijken en overstappen

Energieleverancier De Groene Belangen Behartiger: u vindt via hier alle informatie die u nodig heeft over energieleverancier De Groene Belangen Behartiger, of wel DGB Energie. Uiteraard gevonden via De Vastelastenbond, hét inkoopcollectief voor vaste lasten sinds 2004!

Op deze pagina kunt u terecht als u een uitleg zoekt over de jaarrekening energie die u ontvangen heeft van energie leverancier De Groene Belangen Behartiger.

Ook vindt u via dit deel van de website toegang tot de klachten en ervaringen van consumenten over energie leverancier De Groene Belangen Behartiger (DGB Energie).

Daarnaast kunt u hier uw persoonlijke klachten en ervaringen met betrekking tot energie leverancier De Groene Belangen Behartiger delen met de betrouwbare klantadviseurs van inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Tot slot kunt u via de link onderaan deze pagina uw huidige energieprijzen vergelijken met de energiecontracten die Vereniging de Vastelastenbond aanbiedt aan haar gratis leden.

Werkwijze De Groene Belangenbehartiger(DGB)

De Groene Belangenbehartiger is een organisatie met wortels in de agrarische industrie en is zelfs opgericht door een varkensboer. De Groene Belangenbehartiger is ontstaan mede uit onvrede met de ‘kastje naar de muur’ mentaliteit van de grote energieleveranciers in Nederland. Men hecht bij DGB aan persoonlijk contact en heldere voorwaarden richting afnemers van (groene) stroom en gas.

DGB levert energie die specifiek is gericht op de agrarische sector (“Van boeren, vóór boeren”) maar ook consumenten en grootzakelijke afnemers van gas en stroom kunnen er terecht.

Verhuizen en overstappen

Gaat u verhuizen als klant van DGB? Als u na uw aanstaande verhuizing klant wilt blijven bij DGB , neem dan contact op met uw leverancier of log in op de homepage van De Groene Belangenbehartiger om uw verhuizing te (laten) verwerken.

Bekijk echter óók eens de andere contractmogelijkheden die u voor uw nieuwe woning kunt kiezen. Vereniging de Vastelastenbond biedt u een breed scala met de Switch Service, groene energie én zekerheid voor meerdere jaren.

Switchen

Wilt u weten of De Groene Belangenbehartiger een voordelige optie voor u als energieleverancier is? Of wilt u als bestaande klant van DGB juist weten of er geen andere, voordeligere energiecontracten te krijgen zijn?

Vereniging de Vastelastenbond helpt u hierbij graag! Middels een geheel vrijblijvend besparingsadvies via telefoon of mail helpen wij u te berekenen hoeveel voordeel u eventueel kunt behalen door over te stappen op een ander, collectief ingekocht energiecontract. Meer weten? Bel ons dan via 040 – 7 200 200 of stuur ons een bericht via de contactpagina. Liever zelf vergelijken? Voer dan uw gegevens in op de energievergelijker

Uitleg energierekening De Groene Belangen Behartiger

Het kan zo maar voorkomen dat de jaarlijkse energienota van energieleverancier De Groene Belangen Behartiger bij u tot vragen of opmerkingen leidt. Wat doet u in dat geval? Wij helpen u graag verder, volg simpelweg onderstaande stappen:

  1. Formuleer uw klacht schriftelijk (óók als u telefonisch contact wilt opnemen)
  2. Neem contact op met energieleverancier De Groene Belangen Behartiger
  3. Onverhoopt niet tevreden over de geboden oplossingen/antwoorden?
  4. Neem contact op met de Vastelastenbond

Klachten en ervaringen

Een slimme consument verdiept zich in de algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden van een energie overeenkomst voor stroom en/of gas!

Bekijk klachten en ervaringen De Groene Belangen Behartiger