Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Energie veiling Vereniging Eigen Huis wordt u uitgelegd door inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Hoe werkt de energie veiling Vereniging Eigen Huis, en wat zijn de voor- en nadelen van de energie veiling van Vereniging Eigen Huis? De Vastelastenbond legt het u via deze pagina graag uit!

Energieveiling Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis organiseert energieveilingen voor leden van deze vereniging. Bij deze aanbiedingen wordt door Vereniging eigen huis benadrukt dat zij “niet aan consumenten suggereren dat wij (Vereniging Eigen Huis, red.) de allerlaagste prijs in de markt bieden. We vergelijken het door ons verkregen aanbod met het gemiddelde van de tarieven die de grootste drie energieleveranciers aanbieden op hun website, en maken het verschil inzichtelijk voor de individuele deelnemer.”

Hieruit blijkt kortom dat de besparingsberekening van Vereniging Eigen Huis gebaseerd is op de duurste (variabele) tarieven van de duurste (grootste drie) energieleveranciers van Nederland. Bij narekening op verzoek van leden van de Vastelastenbond blijkt men in verreweg de meeste gevallen voordeliger uit te zijn met een energiecontract via Vereniging de Vastelastenbond!

Hoe werkt Energieveiling Vereniging Eigen Huis?

De energieveilingen in Nederland werken allemaal op ongeveer dezelfde wijze. Wilt u weten hoe deze veilingen tot stand komen, of ze voordelig voor u zijn en wat het verdienmodel van de veilende partij is? Klik dan hier.

De voor- en nadelen Energieveiling Vereniging Eigen Huis

Wilt u weten of een aanbod van Energieveiling Vereniging Eigen huis voordeel oplevert of juist nadeliger is dan uw huidige energiecontract? Neem dan contact op met de Vastelastenbond voor een vrijblijvende, onafhankelijke besparingsberekening.