Ieder jaar de goedkoopste energieleverancier 


Met onze service Energie Vanzelf Geregeld heeft u ieder jaar het goedkoopste energiecontract.
U betaalt zo nooit te veel voor stroom en gas. Meld u aan voor deze service en bespaar op uw energiekosten.

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

Ieder dag mag een andere aanbieder zichzelf de goedkoopste energieleverancier noemen. Er is dus niet één energieleverancier die altijd de goedkoopste is. Het is dus belangrijk om alle prijzen te vergelijken voordat u zich aanmeldt. Veel energiebedrijven werken met (tijdelijke) kortingen en cashbacks om nieuwe klanten te werven. Als u de goedkoopste energieleverancier zoekt kunt u het beste ieder jaar overstappen. U ontvangt dan ieder jaar een welkomstkorting of cashback. Daarnaast krijgt u niet te maken met de veel duurdere variabele tarieven die u gaat betalen als uw energiecontract afloopt en u niet overstapt.

Goedkoopste energiecontract. Ieder jaar weer!

Overstappen is dus het devies. Dat klinkt makkelijker dan dat het in de praktijk is. U moet namelijk onthouden wanneer uw contract afloopt, alle leveranciers vergelijken en dan moet u ook nog in zee gaan met een partij die goede voorwaarden hanteert. Helaas zijn er nog altijd energiemaatschappijen waarbij goedkoop duurkoop blijkt aan het einde van het contract. De Vastelastenbond heeft daarom een unieke service ontwikkelt die al deze problemen voor u tackelt. Met deze service garanderen wij dat u het goedkoopste energiecontract krijgt in de markt, met goede voorwaarden en dat ieder jaar weer. U betaalt dus nooit te veel voor uw energie.

Hulp bij overstappen van energieleverancier

Onze dienst die ervoor zorgt dat u ieder jaar de goedkoopste energieleverancier hebt noemen wij de Switch Service. De Switch Service kost u slechts € 29,50 per overstap en levert gemiddeld een besparing op van € 300,-. Het enige wat u moet doen is u eenmaal aanmelden voor deze dienst. Daarna regelen wij ieder jaar voor u het goedkoopste energiecontract. 

Zekerheid met collectieve energiecontracten

De goedkoopste energieleverancier regelen wij dus voor u met de Switch Service. Wij adviseren dus ook om voor deze dienst te kiezen. Echter begrijpen wij ook als u liever zekerheid heeft. Hiervoor hebben wij als collectief afspraken gemaakt met Budget Energie. Wij bieden u samen met Budget Energie het goedkoopste 3 jarig contract in de markt. Bij gelijk verbruik betaalt u dan 3 jaar hetzelfde bedrag. Wilt u dus zekerheid kies dan voor een 3 jarig contract. Regelt u dit contract via ons dan informeren wij u wanneer het contract bijna afloopt.

Hulp bij vragen of problemen

Als er onverhoopt onduidelijkheden of problemen optreden is de Vastelastenbond uw eerste aanspreekpunt. Wij nemen namens u contact op met uw energieleverancier. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.