Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Ieder jaar de goedkoopste energieleverancier 

Met onze service Energie Vanzelf Geregeld heeft u ieder jaar het goedkoopste energiecontract. U betaalt zo nooit te veel voor stroom en gas. Meld u aan voor deze service en bespaar op uw energiekosten.

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

Ieder dag mag een andere aanbieder zichzelf de goedkoopste energieleverancier noemen. Er is dus niet één energieleverancier die altijd de goedkoopste is. Het is dus belangrijk om alle prijzen te vergelijken voordat u zich aanmeldt. Veel energiebedrijven werken met (tijdelijke) kortingen en cashbacks om nieuwe klanten te werven. Als u de goedkoopste energieleverancier zoekt kunt u het beste ieder jaar overstappen. U ontvangt dan ieder jaar een welkomstkorting of cashback. Daarnaast krijgt u niet te maken met de veel duurdere variabele tarieven die u gaat betalen als uw energiecontract afloopt en u niet overstapt.

Goedkoopste energiecontract. Ieder jaar weer!

Overstappen is dus het devies. Dat klinkt makkelijker dan dat het in de praktijk is. U moet namelijk onthouden wanneer uw contract afloopt, alle leveranciers vergelijken en dan moet u ook nog in zee gaan met een partij die goede voorwaarden hanteert. Helaas zijn er nog altijd energiemaatschappijen waarbij goedkoop duurkoop blijkt aan het einde van het contract. De Vastelastenbond heeft daarom een unieke service ontwikkelt die al deze problemen voor u tackelt. Met deze service garanderen wij dat u het goedkoopste energiecontract krijgt in de markt, met goede voorwaarden en dat ieder jaar weer. U betaalt dus nooit te veel voor uw energie.

Hulp bij overstappen van energieleverancier

Onze dienst die ervoor zorgt dat u ieder jaar de goedkoopste energieleverancier hebt noemen wij Energie Vanzelf Geregeld. Deze dienst kost u slechts € 7,50 per maand en levert gemiddeld een besparing op van € 774,-. Het enige wat u moet doen is u eenmaal aanmelden voor deze dienst. Daarna regelen wij ieder jaar voor u het goedkoopste energiecontract. 

Hulp bij vragen of problemen

Als er onverhoopt onduidelijkheden of problemen optreden is de Vastelastenbond uw eerste aanspreekpunt. Wij nemen namens u contact op met uw energieleverancier. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.