De Vastelastenbond is er kortom voor iedereen die onnodig veel betaald voor energie. Maar ook bijvoorbeeld internet, verzekeringen en diverse andere maandelijks terug kerende kosten. Ook uw maandelijkse lasten kosten kunnen via dit inkoopcollectief omlaag.

U vindt de energiecontracten bij de goedkoopste energieleveranciers voor stroom en gas eenvoudig via de Vastelastenbond. De Vastelastenbond selecteerde voor haar leden een advies in samenwerking met energie leveranciers voor stroom en gas, Budget Energie, energiedirect.nl en Greenchoice. Deze leveranciers hebben lage prijzen en goede voorwaarden.

De energiemarkt kent traditionele leveranciers en budget merken. Vereniging de Vastelastenbond werkt met leveranciers die lage energietarieven hebben en waar u voordelig uit bent: 

                      

Lage prijzen

De Vastelastenbond streeft er naar te allen tijde de goedkoopste energieleveranciers voor stroom en gas voor u te vinden. De collectieve onderhandelingen van de Vastelastenbond realiseren al ruim 11 jaar dat het inkoopcollectief voor haar leden scherpe aanbiedingen met lage prijzen kan garanderen. Lees meer over onze werkwijze. Daarnaast streven wij naar een eerlijke en heldere communicatie. Tienduizenden consumenten kwamen al tot de conclusie dat de Vastelastenbond een service gerichte organisatie is en daarnaast dé goedkoopste energiecontracten voor u kan vinden voor stroom en gas is mét correcte voorwaarden.

Gratis lidmaatschap

Het Vastelastenbond lidmaatschap is voor iedereen GRATIS. De contributie wordt betaald door de aanbieder van het product dat u kiest via onze website. Via uw gratis lidmaatschap profiteert u met tienduizenden andere leden van scherpe tarieven, vaste prijzen en excellente service voor stroom en/of gas op uw adres.

De Vastelastenbond is tegen addertjes onder het gras en gekke voorwaarden voor energie contracten. De Vastelastenbond geeft alle leden 100% oplossingsgarantie voor hun vragen en onverhoopte problemen met betrekking tot onze partners en aanbieders van energie in het algemeen.

Lid worden

 

 

Energie (stroom en gas)

Het overstappen van energie leverancier is eenvoudig en verloopt vlekkeloos via de Vastelastenbond. Via de Vastelastenbond offerte tool geeft u uw postcode en jaarlijks stroom en gas verbruik – of uw woonsituatie en gezinssamenstelling – op waarna voor elk energie aanbod een prijsopgaaf inclusief alle kosten die u kunt verwachten zal worden weergegeven. Nadat u deze aanbiedingen aandachtig heeft bekeken en vergeleken, kunt u zich vervolgens zeer eenvoudig aanmelden voor het contract dat u het meeste voordeel oplevert.

Maak een berekening

Overstap energieleverancier

De Vastelastenbond begeleidt uw overstap en zorgt voor een vlekkeloze overgang tussen energie contracten. U hoeft zich dus niet bezig te houden met het opzeggen van de oude leverancier, u hoeft geen eind meterstanden door te geven of een eind afrekening op te vragen. Zo lang u de begin meterstanden doorgeeft op het moment dat uw nieuwe energie leverancier er om vraagt hoeft u verder niets te doen voor uw overstap naar een nieuw energie contract voor gas en elektriciteit.

Door de collectief onderhandelde tarieven behoort de Vastelastenbond al jaren tot een van de goedkoopste manieren om energie af te nemen, voor zowel consumenten als bedrijven. Omdat de Vastelastenbond zich naast lage tarieven ook inzet voor het maken van zeer uitgebreide service afspraken met haar samenwerkingspartners, behoort de Vastelastenbond bovendien al jaren tot de best beoordeelde energieleveranciers op de bekendste energie vergelijkingssite energieleveranciers.nl.

Beoordelingen Vastelastenbond

Bekijk ook eens hoe overstappers via onze prijs en service beoordeelden en laat u overtuigen door de tienduizenden tevreden leden die voor u lid gingen en overstapten via de Vastelastenbond.


 

Chat met ons