Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Energy House | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Energy house via Vereniging de Vastelastenbond komt u alles te weten over dit bedrijf. Via deze pagina delen wij graag onze algemene informatie over deze energie leverancier met u.

Bekijk een beknopte uitleg van de werkwijze, vind informatie over overstappen en het vergelijken van energiecontracten van Greenfoot Energy en stap over.

Over Energy House

Energyhouse is een vergunninghoudende energieleverancier voor zakelijke klanten in Nederland. Energyhouse werkt volledig onafhankelijk en koopt elektriciteit en gas rechtsreeks in bij de bron. Dit wordt zonder prijsopdrijvende tussenschakels geleverd aan de klant.

Overstappen Energy House

Als klant van Energy House kunt u op elk gewenst moment overstappen van energieleverancier als u een onbepaalde tijd energiecontract heeft lopen. Zes weken vóór afloop van een energiecontract met vaste looptijd kunt u boetevrij overstappen naar een nieuw energiecontract bij een andere energieleverancier.

Vereniging de Vastelastenbond biedt overstappers een handige tool met de energievergelijker. Hiermee ziet u in één overzicht wat voor u de voordeligste collectieve energiecontracten zijn, vergelijkt u met andere energieleveranciers én stapt u binnen enkele minuten zorgeloos over.

Vergelijk Energy House tarieven                     

Krijgt u een aanbieding van Energy House op straat of via internet, en bent u nog klant bij een andere energieleverancier? Dan raden wij u aan de tarieven te vergelijken met energietarieven van uw huidige contract. Laat u niet verleiden door laag voorgespiegelde voorschotten, deze zeggen namelijk niets over de uiteindelijke energiekosten. Neem dit in acht, en u weet zeker dat u niet te veel betaalt voor uw energie en of het aangeboden energiecontract aansluit op uw verbruik en persoonlijke wensen.  

Bent u akkoord gegaan een contract via Energyhouse en weet u niet of dit de juiste keuze is geweest, of wilt u advies over een aanbieding? Neem dan contact op met onze onafhankelijke adviseurs via telefoonnummer 040-7200200.

Contact gegevens Energy House

De belangrijkste contact gegevens van Energy House op een rijtje:

  • Telefoonnummer Energy House:      020 308 1250 (Lokaal tarief. Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur)
  • E-mailadres Energy House:  info@energyhouse.nl

Overige informatie Energy House

Heeft u vragen over:

…neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Als onafhankelijk inkoopcollectief kénnen wij de energiemarkt en alle aanbieders en helpen wij u graag verder.

Klik op onderstaande links voor aanvullende informatie over gas- en elektra aanbieder Energy House:

Uitleg energienota Energy House

Heeft u een energie rekening ontvangen van energiebedrijf Energy House waar u vragen over heeft? Neem dan natuurlijk eerst contact op met uw leverancier. Als u er met Energy House niet uit komt, of uw vraag wordt niet spoedig genoeg beantwoord, neem dan contact op met de Vastelastenbond. Wij helpen u graag verder!