Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Kas Energie opzeggen

Opzeggen energieleverancier Kas Energie laat u over aan de ervaren medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond. Kies via deze pagina voor de overstapservice!

Als u liever zelf uw contract bij Kas energie opzegt, bieden wij u onderaan deze pagina een voorbeeldtekst aan die u per post of e-mail naar de leverancier kunt verzenden.

Via Vastelastenbond opzeggen Kas Energie

Als u uw contract voor stroom en/of gas bij energie leverancier Kas Energie wilt opzeggen, dan doet u dat ’t eenvoudigst via Vereniging de Vastelastenbond. Opzeggen Kas Energie gaat binnen drie eenvoudige stappen:

  1. Aanmelden voor een voordelig energie contract van de Vastelastenbond
  2. De Vastelastenbond meldt u aan bij de door u gekozen energie partner
  3. Deze nieuwe energie leverancier verzorgt uw opzegging bij Kas Energie, en houdt u hiervan per e-mail op de hoogte

De Vastelastenbond screent uw overstap van begin tot eind, en is uw aanspreekpunt! Neem ook contact met ons op als u een persoonlijk overstap advies wilt ontvangen.

Kas Energie schriftelijk opzeggen

Vul onderstaande voorbeeldbrief Opzeggen Kas Energie aan met uw persoonlijke gegevens en stuur deze per e-mail of post op naar Kas Energie:
 

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

<uw handtekening!>

<uw naam>

<uw klantnummer>