• Opzeggen
 • Contact
 • Opzeggen energieleverancier Kas Energie laat u over aan de ervaren medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond. Kies via deze pagina voor de overstapservice!

  Als u liever zelf uw contract bij Kas energie opzegt, bieden wij u onderaan deze pagina een voorbeeldtekst aan die u per post of e-mail naar de leverancier kunt verzenden.

  Via Vastelastenbond opzeggen Kas Energie

  Als u uw contract voor stroom en/of gas bij energie leverancier Kas Energie wilt opzeggen, dan doet u dat ’t eenvoudigst via Vereniging de Vastelastenbond. Opzeggen Kas Energie gaat binnen drie eenvoudige stappen:

  1. Aanmelden voor een voordelig energie contract van de Vastelastenbond

  2. De Vastelastenbond meldt u aan bij de door u gekozen energie partner

  3. Deze nieuwe energie leverancier verzorgt uw opzegging bij Kas Energie, en houdt u hiervan per e-mail op de hoogte

  De Vastelastenbond screent uw overstap van begin tot eind, en is uw aanspreekpunt! Neem ook contact met ons op als u een persoonlijk overstap advies wilt ontvangen.

  Kas Energie schriftelijk opzeggen

  Vul onderstaande voorbeeldbrief Opzeggen Kas Energie aan met uw persoonlijke gegevens en stuur deze per e-mail of post op naar Kas Energie:
   

  Geachte heer/mevrouw,

  Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

  Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

  Met vriendelijke groet,

  <uw handtekening!>

  <uw naam>

  <uw klantnummer>