Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Wij zijn erg benieuwd naar de meningen van onze leden. De ervaringen die wij met hen delen maken ons energie collectief slimmer en doelgerichter. Elke dag leren we bij door de gedeelde ervaringen van onze leden.

Ervaring Vastelastenbond leden energie

Op deze pagina kunt u ervaringen en meningen van leden van de Vastelastenbond over onze energiecollectieven lezen. Ervaringen over bijvoorbeeld het overstappen naar een energie leverancier via de vastelastenbond, onze klacht afhandeling, alsmede meer meningen van onze leden. Laat u overtuigen door de energie verhalen van onze leden, word daarom nu lid, stap via ons over van energieleverancier en deel direct uw eigen ervaring met ons.

Laat dus ook uw mening of ervaring met de Vastelastenbond aan ons weten. Uw mening is belangrijk en draagt bij aan de constante verbetering van ons energie producten aanbod en energieleveranciers.

Richtlijnen bij het plaatsen van een ervaring of mening over de Vastelastenbond

Vastelastenbond hanteerd simpele maar heldere richtlijnen voor het plaatsen van een mening of ervaring over de vereniging. Zoals ook u het fijn vindt om meer dan 1 regel of een paar woorden te lezen als mening of ervaring over een energieleverancier, zo verwachten wij ook van u dat wanneer u een mening of ervaring wenst te plaatsen, dat u dan ook de moeite neemt om meer dan een paar woorden op te schrijven. Bij klachten over ons verwachten wij ook van u, dat u de klacht duidelijk omschrijft, de klacht onderbouwt, alsmede de reeds gedane moeite om uw al dan niet gegronde klacht, kenbaar te maken via telefoon, email of ons contactformulier.

Tevens zal de Vastelastenbond alle ervaringen en meningen waarbij ongeoorloofd, slecht en haatdragend taalgebruik wordt gehanteerd, direct van de website verwijderen dan wel deze ervaring of mening niet op de website toelaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Vastelastenbond uw ervaring met of mening over Vastelastenbond eerst toetst aan de eerdergenoemde criteria alvorens de Vastelastenbond uw reactie zal plaatsen.

Wat zeiden anderen over de Vastelastenbond

Hier kunt u de beoordelingen en ervaringen lezen en delen via facebook en twitter over de Vastelastenbond. Ook kunt u zelf uw beoordeling en ervaring over de Vastelastenbond plaatsen. Bent u overtuigt van de energieprijzen via de Vastelastenbond ten opzichte van andere energieleveranciers en wilt u direct gaan besparen op uw energierekening? Meld u dan nu aan voor het gratis lidmaatschap en stap vandaag nog zorgeloos over!