• Contact
 • Opzeggen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Klachten
 • Terug
 • Energieleverancier Main Energie, u vindt alle belangrijke informatie via Vereniging de Vastelastenbond! Via deze pagina bieden wij u toegang tot de belangrijkste informatie omtrent o.a. uw energie rekening van Main Energie en de contact gegevens van Main Energie. Ook kunt u uw ervaring met leverancier Main Energie hier met het Vastelastenbond collectief delen.

  Geschiedenis

  MAIN ENERGIE is in 2003 opgericht. MAIN Energie staat voor: Management en Inkoop van Energie. Het bedrijf specialiseert zich in de vastgoedmarkt, maar biedt ook energiecontracten op de particulier markt. De corebusiness ligt echter in het zakelijke, vastgoed- en grootzakelijke segment.

  MAIN Energie opzeggen

  Wilt u het contract bij MAIN Energie opzeggen? Dan kan dat via de Klantenservice van MAIN Energie. De klantenservice is te bereiken op: 088-0809100. Prijzen vergelijken van MAIN Energie en direct overstappen? Kijk dan even op de website van de Vastelastenbond. Hier treft u voordelige aanbiedingen voor energie.

  Overstappen MAIN Energie

  Wanneer u al lange tijd klant bent van MAIN Energie, nooit bent overgestapt of nooit een contract met een vaste termijn bent aangegaan, dan is het verstandig om over te stappen. MAIN Energie is dan niet goedkoop, sterker nog, u betaalt dan namelijk te veel. U kan gemakkelijke energieleveranciers vergelijken via de website van de Vastelastenbond.

  Verhuizen en overstappen

  Gaat u verhuizen en heeft u een onbepaalde tijd contract bij MAIN Energie, dan kan u uw contract bij MAIN Energiezelf opzeggen en voor uw nieuwe woning overstappen naar een andere goedkopere energieleverancier. Let hierbij goed op de voorwaarden van het contract. Deze zijn voor de zakelijke markt anders dan voor de particuliere markt.

  Vergelijken aanbiedingen

  MAIN Energie is niet echt onderscheidend op het gebied van prijs en service.  Het is geen prijsvechter, maar hanteert vaak gemiddelde markt tarieven. 

  Uitleg energienota

  Als u een energienota ofwel energierekening van Main Energie heeft ontvangen die onduidelijk voor u is of waar u het niet mee eens bent, dan volgt u de volgende stappen:

  • Neem contact op met Main Energie, en vraag om een duidelijk antwoord op uw vragen en opmerkingen

  • Als dit niet tot het gewenste resultaat leidt, neemt u contact op met De Vastelastenbond. Wij staan u graag bij met advies en tips omtrent uw energie rekening

  Contactgegevens 

  Een overzicht van de belangrijkste contact gegevens Main Energie:

  • Tel:      088 - 08 09 100 (Lokaal tarief. Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur)

  • E-mail:  Helpdesk@mainenergie.nl

  De overige contact gegevens Main Energie vindt u hier.

  Als het contact met Main Energie niet verloopt zoals u wilt, dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Ervaringen Main Energie

  Wilt u een persoonlijke ervaring omtrent Main Energie delen met de Vastelastenbond? Wellicht kunnen wij u vervolgens adviseren om een en ander naar wens te laten verlopen. Wij zullen uw ervaring niet op onze website plaatsen. Neem dus gerust contact met ons op.