• Contact
 • Opzeggen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Klachten
 • Terug
 • Opzeggen energieleverancier Main Energie is het eenvoudig en snel geregeld via Vereniging de Vastelastenbond! Wij verzorgen het opzeggen Main Energie voor u, zodat u zelf niets hoeft te doen.

  Als uw energiecontract variabele tarieven kent, kunt u op elk moment overstappen van energieleverancier. Bij een contract met vaste tarieven kunt u vanaf drie maanden vóór de einddatum van uw energiecontract de overstap aanvragen.

  Particuliere afnemers melden zich aan voor een van de collectief voordelige energiecontracten van Vereniging de Vastelastenbond, en het opzeggen energieleverancier Main Energie is gelijk geregeld.

  Zakelijke afnemers nemen contact op met de Vastelastenbond om een offerte, aanmelding en opzeggen energieleverancier Main Energie in werking te stellen.

  Voorbeeld opzegbrief Main Energie

  De Vastelastenbond helpt u met een handige voorbeeldbrief, waarmee het opzeggen energieleverancier Main Energie eenvoudig geregeld kan worden:

  MAIN Energie
  Postbus 1094
  1000 BB AMSTERDAM

  Geachte heer/mevrouw,

  Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

  Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

  Met vriendelijke groet,

  <uw handtekening!>

  <uw naam>
  <uw klantnummer>

  Hulp bij opzeggen energieleverancier Main Energie

  Wilt u meer informatie omtrent opzeggen energieleverancier Main Energie? Neem dat contact op met Vereniging de Vastelastenbond.