“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Een netvlak is een deel van het net waarvoor geldt dat de verbruikers aangesloten op dit deel van het net eenzelfde netwerktarief in rekening krijgen. Omdat Nederland qua leverantie van energie is opgedeeld in regionale netwerken, bepalen regionale netwerkbeheerders welke netvlakken tegen welk tarief hun netwerk- en transportdiensten voor gas en elektriciteit mogen afnemen.

De totale kosten voor netwerk en transport van gas en elektriciteit zijn dus mede afhankelijk van het netvlak waar u woont.

Bereken kosten per netvlak

Omdat wij net als onze leden houden van duidelijkheid, bieden wij u graag inzicht in de energiekosten die uw verbruik en het netvlak waarin u woont met zich meebrengen als u overstapt op collectief voordelige energie via de Vastelastenbond.

U kunt niet besparen op de kosten van uw netvlak – deze staan per netvlak vast. Waar u wél op kunt besparen dat zijn de kosten per kWh stroom en m³ aardgas. Toch is het verstandig om zowel de netwerk- als verbruikskosten mee te nemen in een vergelijk tussen energiecontracten en –aanbieders. Zo weet u namelijk beter waar u jaarlijks aan toe bent qua totale energiekosten.

Wilt u liever persoonlijke hulp en advies bij uw kostenberekening? Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op via 040-7200200 of stuur ons een e-mail. Wij horen graag van u.Een netvlak is een deel van het net waarvoor geldt dat de verbruikers aangesloten op dit deel van het net eenzelfde netwerktarief in rekening krijgen.