Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Sepa Green | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Sepa Green, u vindt alle belangrijke informatie over deze energieleverancier via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze pagina bieden wij u toegang tot de belangrijkste informatie aangaande energie leverancier Sepa Green.

Sepa Green Energy vroeg toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) begin december 2021 om hun leveringsvergunning in te trekken. De hoge inkoopkosten van energie waren de reden van de faillissementsaanvraag. 

Hoge inkoopkosten energie

Sepa Green Energy liet de inkoop van energie uitvoeren door het bedrijf Energie I&V dat op 3 december failliet werd verklaard. Door dat faillissement ging de inkooppositie voor elektriciteit van Sepa Green Energy verloren. Dat betekende dat Sepa Green Energy geconfronteerd werd met hoge inkoopkosten die zijn niet op zich konden nemen. De curator van het energiebedrijf heeft tot 22 december de tijd om een leverancier te vinden die tienduizenden klanten wil overnemen. Innova Energie handelde binnen de gestelde deadline en nam het klantenbestand en de merknaam Sepa Green over. Dit betekent dus dat Sepa Green nog steeds bestaat. 
 

Vergelijk Sepa Green tarieven                                 

Hoe weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw energie, en of een aangeboden Sepa Green energiecontract aansluit op jouw verbruik en persoonlijke wensen?

Neem bij vragen gerust contact met ons op voor een vergelijking van Sepa Green tarieven met andere energietarieven in de markt. Wij helpen graag!

Uitleg energie rekening Sepa Green

De Vastelastenbond adviseert bij alle vragen omtrent de jaarrekening stroom en gas die je ontving van Sepa Green. Neem eerst contact op  met Sepa Green. Probeer jouw vraag zo helder mogelijk te formuleren en een termijn te stellen waarbinnen je een oplossing of antwoord verwacht.

Contactgegevens Sepa Green

Wilt u persoonlijk contact met energieleverancier Sepa Green? Dan maakt u gebruik van onderstaande contactgegevens:

  • E-mail:  info@sepagreen.nl
  • Tel:      088-0124800 (Lokaal tarief. Ma t/m vrij tussen 09:00 en 17:00 uur)
  • Postadres: Buurserstraat 244a
    7544 RG Enschede

Meer informatie over Sepa Green

Voor meer informatie over gas- en stroombedrijf Sepa Green kun je contact opnemen met de Vastelastenbond via telefoonnummer 040-7200200.