Vaste Lasten Service energie klachten of opmerkingen zijn bij De Vastelastenbond niet aan het juiste adres gericht. Regelmatig ontvangen we klachten of opmerkingen over de Vaste Lasten Service, bijvoorbeeld over het abonnementsgeld of een foutieve overstap.

De naam van de Vaste Lasten Service lijkt sterk op die van de Vastelastenbond. Hierdoor ontstaat bij sommige consumenten verwarring. De werkwijze, partners en ervaring zijn echter zéér verschillend. De Vastelastenbond benadrukt via deze pagina nogmaals dat de Vaste Lasten Service geenszins is gelieerd aan Vereniging de Vastelastenbond.

Klacht over Vaste Lasten Service?

Mocht u lid zijn geworden van de Vaste Lasten Service, en u heeft over uw lidmaatschap of over bijvoorbeeld de overstap naar een nieuw energie contract een klacht, richt u dan ten eerste tot de Vaste Lasten Service.

Komt u er niet uit met de Vaste Lasten Service? In dat geval helpen wij u graag verder. Doordat we de markten als energie, verzekeringen en internet op ons duimpje kennen, kunnen wij u voorzien van vrijblijvend advies, zodat u uw probleem of klacht m.b.t. Vaste Lasten Service doelgericht kunt aanpakken! Neem dus gerust contact met ons op.

Besparen op vaste lasten?

Neemt u via de Vaste Lasten Service energie en/of verzekeringen & andere vaste lasten af, en vraagt u zich af of dit écht zo voordelig is? Neem ook in dat geval eens contact op met de Vastelastenbond voor een 100% vrijblijvende besparingsberekening voor uw contract(en) voor vaste lasten.