Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Energie collectief Vastelastenbond

Omdat de Vastelastenbond als inkoop collectief en belangen behartiger een unieke positie inneemt binnen de energie markt in Nederland ontstaan er voordelen waar geen andere leverancier aan kan tippen. Wanneer u via de Vastelastenbond gaat overstappen van energie leverancier wordt de gehele overstap verzorgd, dus inclusief opzegging oude leverancier , gelden collectief uitonderhandelde lage vaste energie tarieven en uitstekende voorwaarden voor alle energie contracten.

Overstappen van energie leverancier is kortom pas écht eenvoudig, voordelig en zorgeloos wanneer u deze overstap doet via Vereniging de Vastelastenbond. U kiest via de heldere berekenmodule energie heel eenvoudig voor het product dat qua energie tarief en contract looptijd past bij uw jaarlijks energie verbruik en persoonlijke wensen. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit een energie contract voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Ook kunt u kiezen uit de energie leverancier voor groene stroom en gas of gewoon grijze stroom en gas.

Nadat u uw keuze hebt gemaakt kunt u zich met een druk op de knop aanmelden voor het energie contract van uw keuze. De Vastelastenbond zal vervolgens de gehele overstap van begin tot eind voor u verzorgen.

Zoals gezegd verzorgt de Vastelastenbond uw overstap van A tot Z. Zo hoeft u alleen maar het contract van uw keuze te selecteren en u niet druk te maken over de rompslomp van het opzeggen van de oude leverancier, doorgeven eindmeterstanden, eindafrekening opvragen et cetera: hier hoeft u zich niet mee bezig te houden. Het enige dat we van u vragen is dat u op verzoek van de energie leverancier uw meterstanden tijdig doorgeeft, de Vastelastenbond regelt namens u de rest.

Uw voordeel van overstappen energie Vastelastenbond

U wordt lid van de Vastelastenbond bij afname van één van de op de website genoemde producten of diensten, bijvoorbeeld voor leverancier van energie, stroom en gas. U profiteert daarbij maximaal van onze kracht als belangenbehartiger en inkoopcollectief richting de energieleverancier. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op scherpe prijzen voor gewone stroom en gas, maar ook groene energie. Onder het motto ‘Goedkoop = Duurkoop’ houden we ook juist de kleine lettertjes van uw energie contract met de door u gekozen energieleverancier in de gaten. Wat mag u van ons verwachten wanneer u via ons overstapt van energie leverancier?

  • Scherpe aanbiedingen (zowel in prijs als service) van energie producten
  • Actuele informatie over prijsontwikkelingen van stroom en gas
  • Vinger aan de pols wat betreft contractdata van uw energiecontract
  • Informatie over de vaste lasten via nieuwsbrief, website, weblog en sociale media
  • Eventuele problemen met uw energie leverancier lossen we snel en adequaat op (raad en daad)

Dit zijn direct uw voordelen bij overstappen van energie leverancier via de Vastelastenbond. Bent ook u, net als inmiddels meer dan 50.000 andere leden overtuigd van onze voordelen van besparen op uw vaste lasten, zoals energie, stap dan nu direct over van energieleverancier en meld u direct via onderstaande knop aan als lid van de Vastelastenbond.