Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Overzicht berekening internet aanbieders

Via de Vastelastenbond maakt u eenvoudig een overzicht berekening verschillende aanbieders.

Plaats vervolgens een aanvraag voor uw internet, tv en bellen contract via de Vastelastenbond. U kunt via onze Vastelastenbond pagina vergelijkende berekeningen voor internet abonnementen opvragen, maar ook combinatie pakketten met internet en/of bellen en digitale televisie vergelijken. Hoe meer u combineert, hoe hoger de uiteindelijke korting op de producten bij uw nieuwe internetprovider.

Bekijk en vergelijk de aanbieders en voer de postcode check uit om te bekijken welke internet / televisie / bellen provider in uw regio het meest voordelig is.

Bewaken einddatum internet aanbieder

Wij bewaken de einddatum van uw internet abonnement bij uw internet aanbieder en bieden u tijdig een nieuw aanbod, zodat u nooit te veel betaalt of te laat bent met het aanvragen van een nieuw internet contract. De Vastelastenbond adviseert om uw huidige provider zelf op te zeggen met een einddatum die enkele dagen later ligt dan de ingangsdatum van de nieuwe aanbieder van internet en/of bellen en televisie. Zo voorkomt u dat u onverhoopt zonder internet, tv en digitaal bellen signaal komt te zitten.

Collectieve korting

Omdat de Vastelastenbond een collectief is, zijn er meerdere voordelen voor onze leden. Bij veel providers biedt de Vastelastenbond namelijk leuke kortingen op internet abbonementen. Daarnaast worden extra uitbreidingen voor internet abonnementen soms gratis door ons aangeboden. Voor een overzicht van ons aanbod in internet abonnementen en de bijbehorende maandelijkse kosten doet u de internet overzicht berekening. U kunt hier ook eenvoudig het internet aanvragen, mocht u uw keuze gemaakt hebben.

Tips bij het aanvragen van internet, tv en bellen

Voordat u abonnementen voor internet, tv en bellen gaat bekijken, vergelijken en aanvragen bij de betreffende aanbieder is het belangrijk om uw huidige situatie te bepalen. Achterhaal daarom eerst of uw huidige contract maandelijks opzegbaar is of dat het contract nog een resterende vaste looptijd kent.

U doet dit heel eenvoudig – bij verreweg de meeste internet aanbieders – door in te loggen op de website van uw huidige internet aanbieder en uw contract voorwaarden te achterhalen. U kunt eventueel met de telefonische klanten service van uw internet provider contact zoeken, om de eind datum van uw internet abonnement op te vragen bij een medewerker van de klanten service.

Als het internet abonnement op uw adres nog langer dan 6 weken resterende looptijd kent, raadt de Vastelastenbond het af om een nieuw internet, tv en bellen contract aan te gaan bij een andere aanbieder. De aanvraag datum voor een nieuw contract moet binnen 6 weken voor de afloop van uw huidige internet contract liggen, zo voorkomt u administratieve fouten bij het overstappen en bespaart u uiteindelijk geld.

Als uw huidige internet abonnement binnen nu en zes weken afloopt of reeds maandelijks opzegbaar is, is het tijd om een nieuw contract voor internet, tv en bellen aan te vragen. Een overstap is vlot geregeld en levert voor veel mensen een flinke besparing in de vaste lasten op.

Combineer voor extra korting

Wanneer u ervoor kiest een combinatie abonnement voor internet en/of t.v, internet en telefonie bij dezelfde aanbieder af te sluiten, dan betaalt u uiteindelijk minder per maand dan wanneer u meedere diensten bij verschillende aanbieders houdt. Ook voor uw administratie is het handig; alle kosten maandelijks gepresenteerd door één bedrijf.
Laat u overhalen door tienduizenden andere leden voor u, en stap vandaag nog over van internet provider!

Vragen bij de Postcode check

Als u via de Vastelastenbond website een postcode check internet aanbieders uitvoert en u heeft vragen over de verschillende internet tv en bellen abonnementen die worden weergegeven, neem dan contact op met de Vastelastenbond. Wij helpen u graag met de vergelijking van verschillende internet aanbieders om het voordeligste internet contract voor uw persoonlijke wensen te vinden!