Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Canal Digitaal contact gegevens, een handig overzicht gepresenteerd door inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond. Zoekt u contact met Canal Digitaal, bijvoorbeeld voor vragen over een factuur, of de levering van diensten door deze provider, dan vindt u hier alle van toepassing zijnde contact gegevens van Canal Digitaal.

Mocht het zo zijn dat u ontevreden bent over uw contact met provider Canal Digitaal, wendt u dan tot de ervaren adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond. Doordat wij samenwerken met alle Nederlandse providers, kunnen wij u bijstaan met onafhankelijk en vrijblijvend advies voor al uw vragen en opmerkingen over uw contact met Canal Digitaal.

Contactgegevens Canal Digitaal

Een overzicht van de door provider Canal Digitaal opgegeven contact gegevens vindt u hieronder. Dit zijn de meest gebruikte contactgegevens Canal Digitaal:

*Let er op dat u uw nummerherkenning aan heeft staan.

Overige contactgegevens Canal Digitaal

Naast bovenstaande Canal Digitaal contact gegevens, zijn er ook andere manieren om in contact te komen met internet, tv en bellen provider Canal Digitaal. Een overzicht van deze overige contact gegevens van Canal Digitaal:

*Alleen voor bestaande klanten van Canal Digitaal. U kunt via Mijn Canal Digitaal o.a. uw nota’s bekijken en abonnementen/contracten bekijken en eventueel aanpassen.

Contact problemen met Canal Digitaal?

Als uw contact met Canal Digitaal niet goed verloopt, of als u vragen heeft over Canal Digitaal in het algemeen, dan is Vereniging de Vastelastenbond u graag van dienst.