“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | oprichter van de Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Benieuwd naar de maximale snelheid van Concepts op uw adres? Doe de postcodecheck om te zien hoeveel mb internet Concepts ICT kan leveren bij u thuis.

Over Concepts ICT

Concepts ICT is een landelijke, persoonlijke en ervaren internet provider die al meer dan 13 jaar bestaat. Naast ADSL internet biedt het bedrijf sinds 2003 ook super snel glasvezel internet. Deze onafhankelijke internet aanbieder uit Breda levert (alles-in-één) pakketten met internet, TV en internet telefonie. Ook is Concepts ICT actief met zakelijke diensten waaronder professionele hosting, domeinregistratie, co-location en dedicated server oplossingen. Concepts is eigenaar van een up-to-date datacenter.

Overstappen internet Concepts

Als u kiest voor het aanbod van Concepts ICT via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon. Concepts ICT biedt ADSL (tot 20 Mb) of glasvezel internet (tot 100 Mb) in combinatie met interactieve digitale TV. Met interactieve televisie krijgt u bijvoorbeeld Video on Demand (1.500 films, series en documentaires), de Elektronische Programma Gids (deze EPG kan u helpen herinneren wanneer een programma begint), Uitzending Gemist, een handig persoonlijk in te stellen 'mozaïek kanaal' en een ander voorbeeld is 'internet op TV' (bijvoorbeeld de website van Hyves, Zoover of de Volkskrant). Bij Concepts TV kunt u kiezen voor een PVR (Personal Video Recorder); een digitale (HD)TV box met harde schijf voor het opnemen van programma's, films en series. De standaard televisiezenders kunnen verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld het Pluspakket of een pakket met Eredivisie Live, HDTV, Star TV, Universe TV of Arabische TV. Naast digitale televisie is er ook nog altijd analoge televisie en radio beschikbaar.

Dekking Concepts glasvezel netwerk

Glasvezel biedt nieuwe mogelijkheden voor nu én in de toekomst. En dat is nodig, want de hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een nieuw netwerk. Een netwerk waarmee de mogelijkheden voor internet, televisie en telefonie ongekend zijn en de voordelen eindeloos. En dat is glasvezel! Concepts biedt onder meer al glasvezel in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Deventer, Dordrecht, Emmen, Enschede, Hilversum, Houten, Laren, Meppel, Rotterdam, Veenendaal, Vught, Weert, Winterswijk. Voor meer informatie over de glasvezel dekking in uw woonplaats kunt u ook terecht op de website van Concepts.