Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

over Tweakfiber | informatie, vergelijken en overstappen

Hier vindt u alle belangrijke info over glasvezelprovider voor internet, tv en bellen Tweakfiber. De Vastelastenbond biedt u inzicht in de belangrijkste feiten!

Geschiedenis Tweakfiber (Tweak)

Glasvezelprovider Tweakfiber staat inmiddels bekend als Tweak en is een familiebedrijf. In 2002 begon de onderneming in samenwerking met techwebsite Tweakers.net. In 2006 bood Tweak na actief te zijn geweest op het ADSL netwerk én kabelnetwerk (i.s.m. nota bene energieleverancier Essent) voor het eerst glasvezel aan in de regio Amsterdam. De levering via het ADSL (DSL) netwerk gaat hiernaast tot op heden ook gewoon door. Per 2008 kan Tweak 99% landelijke dekking bieden.

Bekijk Tweak (Tweakfiber) aanbiedingen

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond kunt u bekijken of u gebruik kunt maken van de diensten die Tweak levert. De beschikbaarheid van ADSL en/of glasvezel via Tweak is afhankelijk van uw postcodegebied. Regelmatig bieden providers actiecontracten aan die korting bieden op de abonnementskosten en/of uitbreidingen zoals zenderpakketten en bijvoorbeeld extra hardware. Zo ook Tweak. Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond kunt u deze aanbiedingen bekijken en vergelijken. Bekijk hier of Tweak in uw postcodegebied actiecontracten aanbiedt voor ADSL en/of glasvezel. Vervolgens stapt u via Vereniging de Vastelastenbond eenvoudig over op een nieuw XS4ALL contract voor internet en eventueel televisie & bellen.

Vergelijk kosten Tweak/Tweakfiber

Bent u een bestaande klant van Tweak, maar wilt u weten of u goedkoper uit bent bij een andere provider? Of bent u wellicht ontevreden over de service of diensten die Tweak u levert? Vergelijk dan de kosten en overige specificaties van alle in uw woongebied actieve internetproviders via Vereniging de Vastelastenbond. Bekijk de internetaanbiedingen op uw adres en stap via ons vertrouwd en gemakkelijk over op beter en/of voordeliger internet, tv en bellen!

Overstappen van en naar Tweak/Tweakfiber

Neem vrijblijvend contact op met de Vastelastenbond als u vragen heeft over bijvoorbeeld het administratieve proces of de installatiemogelijkheden van een overstap naar een Tweak pakket. Onze adviseurs helpen u graag verder en antwoorden 100% van de vragen die binnenkomen!