Wilt u een contract aanvragen zonder vast KPN telefoonabonnement? Dat kan! Tegenwoordig kunt u namelijk óók zonder vaste aansluiting van KPN bellen via internet. Dat kan bijvoorbeeld door over te stappen naar bellen via de kabel zonder vast telefoonabonnement van KPN. Doordat internet niet alleen geleverd wordt via het telefonienetwerk, maar ook via het kabeltelevisienetwerk en het glasvezelnetwerk, is het tegenwoordig niet meer persé nodig om een KPN telefoonabonnement voor vaste telefonie af te sluiten als u wilt bellen met vaste telefoonlijn.

Ook over de kabel- en glasvezelnetwerken in Nederland kunnen namelijk beldiensten worden aangeboden door verschillende partijen, waardoor het koperen KPN telefonienetwerk niet door u wordt gebruikt, en hier dus ook geen extra abonnement voor nodig is.

Dit is een uitkomst voor veel mensen die niet op het KPN telefonienetwerk zijn aangesloten maar wél op een van de andere netten. Ook voor consumenten die liever al hun telecommunicatiekosten op 1 factuur willen zien, is het afnemen van een vast bellen contract bij een kabel- of glasvezelprovider een ware uitkomst.

Bekijk contracten zonder KPN bellen

Inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond biedt contracten aan voor internet, televisie en bellen waarbij u géén KPN abonnement voor vaste telefoon bij hoeft af te sluiten. Bovendien hebben we regelmatig exclusieve aanbiedingen en kortingsacties bij bewezen betrouwbare providers voor onze gratis leden.

Wilt u weten welke providers in uw regiogebied contracten voor bellen zonder KPN abonnement aanbieden?