Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Wilt u een contract aanvragen zonder vast KPN telefoonabonnement? Dat kan! Tegenwoordig kunt u namelijk óók zonder vaste aansluiting van KPN bellen via internet. Dat kan bijvoorbeeld door over te stappen naar bellen via de kabel zonder vast telefoonabonnement van KPN. Doordat internet niet alleen geleverd wordt via het telefonienetwerk, maar ook via het kabeltelevisienetwerk en het glasvezelnetwerk, is het tegenwoordig niet meer persé nodig om een KPN telefoonabonnement voor vaste telefonie af te sluiten als u wilt bellen met vaste telefoonlijn.

Ook over de kabel- en glasvezelnetwerken in Nederland kunnen namelijk beldiensten worden aangeboden door verschillende partijen, waardoor het koperen KPN telefonienetwerk niet door u wordt gebruikt, en hier dus ook geen extra abonnement voor nodig is.

Dit is een uitkomst voor veel mensen die niet op het KPN telefonienetwerk zijn aangesloten maar wél op een van de andere netten. Ook voor consumenten die liever al hun telecommunicatiekosten op 1 factuur willen zien, is het afnemen van een vast bellen contract bij een kabel- of glasvezelprovider een ware uitkomst.

Bekijk contracten zonder KPN bellen

Inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond biedt contracten aan voor internet, televisie en bellen waarbij u géén KPN abonnement voor vaste telefoon bij hoeft af te sluiten. Bovendien hebben we regelmatig exclusieve aanbiedingen en kortingsacties bij bewezen betrouwbare providers voor onze gratis leden.

Wilt u weten welke providers in uw regiogebied contracten voor bellen zonder KPN abonnement aanbieden?