Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Nummerweergave betekent dat wanneer u uit belt, u nummer zichtbaar is voor de ontvanger van het telefoongesprek. Wil u nummerweergave blokkeren of wilt u het juist instellen? Op deze pagina vindt u alles over nummerweergave en hoe u nummerweergave inregelt voor bijvoorbeeld digitaal bellen op uw telefoon toestel.

Wat is nummerweergave?

Nummerweergave heeft te maken met de zichtbaarheid van uw telefoonnummer wanneer u uitgaande gesprekken voert. Als u nummerweergave aan heeft staan, ziet degene die u probeert te bellen uw nummer in beeld verschijnen als uw oproep binnenkomt. Als u nummerweergave uit heeft staan, ziet degene die u probeert te bellen uw nummer niet in beeld staan als uw oproep binnenkomt. In plaats van uw telefoonnummer staat dan ‘Anonieme Beller’ o.i.d. in beeld bij de gebelde persoon.

Wijzigen instellingen nummerweergave

Wilt u uw huidige instellingen voor nummerweergave veranderen? Log dan in op de website van uw huidige provider, en regel het online – dit kan bij verreweg de meeste providers. Ook zijn op de websites van de meeste providers instructies te vinden om telefonisch de nummer weergave in- of uit te schakelen. Als dit niet lukt of mogelijk is, neem dan telefonisch contact op met de klantenservice van uw provider.

Vragen over digitaal bellen installeren?

Heeft u een digitaal bellen pakket ontvangen van een provider en heeft u vragen over of hulp nodig bij de installatie? Neem dan contact op met uw provider. U vindt de contactgegevens terug in de meegeleverde installatie documenten. 

Heeft u algemene vragen over het aanvragen of installeren van digitaal bellen? Neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond via 040-7200200, of stuur ons een e-mail via het contact formulier.