Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

De elektronische programma gids of EPG is een extra dienst die geleverd wordt aan afnemers van digitale televisie. Met de elektronische programma gids of EPG kan de televisiekijker real-time programma informatie inzien, programmeringen van tv-zenders bekijken en meer.

Men ziet wanneer men inschakelt op een zender in één oogopslag welk programma er op dat moment wordt uitgezonden, hoe laat het begonnen is én hoe laat het afloopt. Bij de meeste providers kan men vervolgens met één druk op de knop toegang vinden tot meer informatie over de betreffende uitzending.

Er is echter méér mogelijk. Zo zijn er providers waarbij u herinneringsberichten kunt instellen voor televisieprogramma’s die u niet wilt missen, en biedt de elektronische programmagids ook achtergrondinformatie over films en programma’s die (gaan) uitgezonden worden.

Aanbod van elektronische programmagidsen

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond worden televisiecontracten aangeboden van praktisch alle providers van Nederland. Elke provider biedt een ander soort EPG aan bij haar contracten.

Wilt u weten wat u kunt verwachten van de EPG bij een overstap naar (of nieuwe aanmelding voor) een tv contract bij een provider die u niet kent? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Bekijk welke providers in uw regio leveren

  2. Bepaal in welk(e) contract(en) u geïnteresseerd bent

  3. Neem contact met ons op via 040-7200200 en stel al uw vragen over de EPG. Wij horen graag van u!