Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Hier vindt u een overzicht voor gratis digitaal bellen, waaronder ook de mogelijkheden van verschillende aanbieders van digitaal bellen, maar ook bellen via internet zoals bijvoorbeeld skype.

Gratis digitaal bellen kan via internet en steeds meer apps op tablets en smartphones. Er bestaan enkele goedwerkende applicaties waarmee u gratis digitaal (via internet) kunt bellen en zelfs kunt videobellen. Voor de meeste applicaties geldt dat beide deelnemers aan het gesprek de applicatie hebben geïnstalleerd en een gebruikersprofiel voor de applicatie hebben aangemaakt.

Voorbeelden gratis digitale beldiensten

Voorbeelden van gratis digitale beldiensten zijn onder meer Skype en Viber.

Skype kan op uw pc, laptop, tablet en smartphone worden geïnstalleerd. Zodra u een account heeft aangemaakt én geverifieerd kunt u andere Skype gebruikers bellen via uw internetapparaat. U dient hiervoor wél een werkende microfoon en/of webcam op uw device beschikbaar te hebben én een stabiele (WiFi) verbinding te hebben.

Viber is een mobiele applicatie die voor Android én iOS gebruikers gratis te downloaden is. Deze app maakt van uw smartphone een telefoon waarmee u via internet gratis en onbeperkt naar andere Viber-gebruikers kunt bellen en meer.

Vragen over digitaal bellen installeren?

Heeft u algemene vragen over het aanvragen of installeren van digitaal bellen? Neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond via 040-7200200, of stuur ons een e-mail via het contact formulier.