Installatie door een monteur voor uw pakket voor internet, televisie en bellen hoeft niet duur te zijn. Vaak gelden er acties waarbij tegen korting of zelfs gratis installatie door een monteur mogelijk wordt gemaakt. Hier vindt u via welke aanbieders dat kan en of de installatie door een monteur gratis en kosteloos kan worden gedaan.

Internet installatie door monteur

Internet installatie door een monteur is voor sommige consumenten de beste manier van installeren van een pakket voor internet en/of tv en bellen. Het is echter wel zo dat monteurs installatie vaak extra kosten met zich meebrengt.

Er komen echter regelmatig acties voorbij waarbij internet, tv en telefonie aanbieders de installatie door een monteur met korting of zelfs helemaal gratis aanbieden. Wilt u weten welke provider(s) momenteel een vergelijkbare monteur installatie actie aanbieden?

Zelf installeren, of door monteur?

De Vastelastenbond raadt aan om in eerste instantie te kiezen om het pakket zélf te installeren (mits monteursinstallatie niet gratis aangeboden wordt). De installatie instructies zijn bij de providers erg helder, en vaak is het aansluiten gemakkelijker dan de meeste consumenten van tevoren denken.

Als het onverhoopt toch misgaat met installeren, kunt u bovendien via de technische helpdesk van uw internetprovider telefonisch hulp inschakelen. In het overgrote deel van de gevallen werkt het installeren op deze manier binnen enkele ogenblikken!

Bekijk bovendien ook eens onze overige overstap tips voor internet, tv en bellen als u meer wilt weten over zo slim mogelijk overstappen van internet provider!