Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Ondervindt u problemen met Flash Player bij het internet gebruik van uw browser? Dan vindt u hier een aantal veel voorkomende oplossingen voor problemen bij flash player gebruik.

Wat is Flash Player?

Flash Player is een softwareprogramma waarmee Flash content (animaties, webvideo’s en interactieve web-applicaties) kan worden afgespeeld via uw browser.

Herstarten van modem

Problemen met Flash Player openbaren zich doordat bijvoorbeeld (delen van) websites niet goed geladen worden en/of filmpjes niet of niet goed worden afgespeeld. Als u problemen ondervindt met Flash Player, download dan ten eerste de meest recente versie van deze software. Het langzaam of niet afspelen van Flash content, kan ook met uw internetverbinding of WiFi te maken hebben. Herstart daarom uw modem om uit te sluiten dat het probleem daar ligt.

Het herstarten van een modem is simpel:

  1. U haalt de stekker/adapter van het modem uit het stopcontact
  2. U laat de stekker/adapter van het modem 60 seconden uit het modem
  3. U sluit de stekker/adapter van het modem weer aan
  4. U wacht tot de juiste lichtjes op het modem branden
  5. U maakt verbinding met het internet via uw pc/laptop/tablet/telefoon en controleert de snelheid van de verbinding

Als de problemen aanhouden en de stabiliteit en/of snelheid van uw internetverbinding niet verbetert, gaat u verder met de volgende stap. Als namelijk dit niet tot het gewenste resultaat leidt, overweeg dan om over te stappen op een andere browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. Over het algemeen worden deze browsers als sneller, gemakkelijker en minder storingsgevoelig dan Internet Explorer ervaren.