Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Wat is programma gemist of uitzending gemist en wat zijn de mogelijkheden van programma gemist of uitzending gemist? Programma gemist/uitzending gemist is de benaming die providers gebruiken voor de optie om programma’s via digitale televisie terug te kijken.

U kunt bij programma gemist/uitzending gemist door middel van een keuzemenu dat u betreedt via uw afstandsbediening programma’s selecteren en terugkijken. Pauzeren van programma’s is via uitzending gemist modules is ook mogelijk.

De technische mogelijkheden, zenderpakketten en eventuele bijkomende kosten van uitzending gemist/programma gemist variëren per provider. Wilt u weten wat de opties en eventuele extra kosten programma gemist inhouden bij de providers die op uw adres kunnen leveren?

Vragen over programma/uitzending gemist?

Zit u met vragen over de mogelijkheden van uitzending gemist? Neem dan contact op met de Vastelastenbond via telefoonnummer 040-7200200 of stuur ons een e-mail.

Ondervindt u technische problemen met uw uitzending gemist module? Neem dan ten eerste contact op met de technische helpdesk van uw provider. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact op met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond.