Is uw internet traag of wilt u gewoon weten hoe snel uw internet verbinding is, doe dan hier de internet speedtest en controleer uw snelheid.

Test uw internet verbinding snelheid via Vereniging de Vastelastenbond. Last van traag internet? Nieuwsgierig naar de snelheid van uw internet verbinding? Via deze pagina controleert u eenvoudig uw internet snelheid!

Test snelheid internetverbinding

Het controleren van uw internet snelheid maakt inzichtelijk of uw provider voor internet en/of tv en bellen de beloofde internet snelheid daadwerkelijk haalt. Als de internet snelheid regelmatig aantoonbaar lager is dan in uw overeenkomst met de provider, dan raden wij aan dat u contact met hen opneemt om de oorzaak van de trage internetverbinding te achterhalen en een oplossing te bieden.

Wilt u sneller internet?

Als u sneller internet wilt, kunt u via inkoopcollectief en belangenbehartiger de Vastelastenbond overstappen op een nieuw 3 in 1 pakket of contract voor internet en/of televisie en bellen.

Een overstap van internet contract via Vereniging de Vastelastenbond gaat als volgt in zijn werk:

  1. U bekijkt de internet en/of bellen en tv contracten

  2. U kiest het contract dat het beste aansluit bij uw wensen

  3. klikt op ‘Contract Afsluiten’

  4. De nieuwe provider en de Vastelastenbond bevestigen uw contract per e-mail

Vragen over uw internetverbinding?

Voor al uw vragen over uw internet verbindingen, problemen met uw provider of tips voor een voordeliger internet, tv en bellen contract kunt u vrijblijvend contact opnemen met Vereniging de Vastelastenbond.