Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Wat is adsl 2 internet? U vindt het antwoord uiteraard via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond!

Uitleg ADSL2 internet

ADSL2 is in het kort een wat snellere variant van het oudere ADSL internet. Met ADSL2 is het mogelijk om een hogere download en upload snelheid te behalen dan via het eerdere ADSL netwerk.

ADSL2 is ook energiezuiniger dan ADSL, omdat het geen constante verbinding maakt met het modem van de eindgebruiker.

ADSL2 maakt het dus mogelijk om tegen licht minder energieverbruik meer te halen uit het ADSL netwerk. Zo is live tv kijken, interactieve televisie en kijken op tablets en andere mobiele devices vaker mogelijk via een ADSL2 verbinding.

ADSL2 is echter niet de snelst mogelijke internet verbinding. In Nederland zijn de meeste kabel internet abonnementen en glasvezel internet abonnementen vele malen sneller dan ADSL2.

Vragen over ADSL2?

Heeft u vragen over ADSL2, bijvoorbeeld over de beschikbaarheid op uw adres of de technische mogelijkheden van de verschillende ADSL2 providers, contracten en pakketten? Klik dan eens op de onderstaande ADSL2 links:

Problemen met ADSL2?

Als u een lopend ADSL2 contract heeft en u ondervindt bijvoorbeeld verbindingsproblemen of problemen met de facturatie door uw provider voor internet en/of tv en bellen, dan raden wij u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met uw provider om uw probleem bekend te maken en een oplossing te eisen. Als dit niet leidt tot een oplossing, neem dan vrijblijvend contact op met Vereniging de Vastelastenbond.