Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Draadloze ontvangers ontvangen WiFi signalen zonder kabel voor uw pc of laptop. Het WiFi signaal wordt opgepikt en de versleuteling van de gegevens wordt ongedaan gemaakt door de ontvanger, zodat u veilig signalen kunt ontvangen.

De nieuwste modellen pc en laptop hebben ingebouwde draadloze ontvangers, hiervoor hoeft u dus géén losse ontvanger aan te schaffen of aan te sluiten. De ingebouwde draadloze ontvanger zal in de meeste gevallen automatisch op zoek gaan naar beschikbare wifi netwerken zodra de computer of laptop wordt opgestart, en via meldingen in uw beeldscherm kenbaar maken met welke draadloze netwerken verbinding gemaakt kan worden.

Voor oudere modellen computers zijn ook losse draadloze ontvangers te verkrijgen, die via USB aan uw apparaat gekoppeld worden en op die manier uw computer of laptop draadloos met het internet verbinden.

Bekijk en vergelijk draadloze modems

Voor het ontvangen van draadloos internet heeft u uiteraard ook een draadloos modem nodig. Elke provider in Nederland levert tegenwoordig als standaard draadloze modems bij elk internetcontract.

Wilt u ook draadloos internetten met een losse dan wel ingebouwde draadloze ontvanger? Bekijk dan de providers die in uw regio contracten aanbieden met collectieve korting via ons inkoopcollectief:

Heeft u vragen over de weergegeven contracten/providers/modems en hun werkzaamheid m.b.t. uw draadloze ontvangers en Wifi netwerk? Neem dan contact op voor een adviesgesprek via 040-7200200 (lokaal tarief, ma-vrij 9.00 – 17.00 uur)