Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Wat betekent WiFi en wat zijn de verschillende mogelijkheden, snelheid en bereik van WiFi? Via deze pagina biedt inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond u alle belangrijke informatie over dit internetbegrip.

Wat betekent WiFi?

WiFi is een logo/certificatie voor Draadloos Ethernet verbindingen en apparatuur die met draadloze ethernetverbindingen kan werken. Apparaten die beiden het WiFi logo bevatten, kunnen gegarandeerd samenwerken met elkaar. WiFi is een afgeleide van Hi-Fi, maar staat níet voor Wireless Fidelity. De naam van het ‘merk’ WiFi is dus slechts een knipoog naar het audiobegrip dat voor High Fidelity staat.

Waar te gebruiken?

Men kan van thuis-, zakelijke- en openbare wifi-netwerken verbinding maken via bijvoorbeeld laptops, tablets en smartphones om websites te bezoeken, bestanden te downloaden, te e-mailen etcetera. WiFi netwerken zijn dus wijdverspreid. In bijvoorbeeld hotels en bars, op treinstations en vliegvelden, in openbare bibliotheken en op beurzen kan men tegenwoordig vaker wel dan niet gebruik maken van gratis wifi verbindingen.

WiFi via de Vastelastenbond

Om maximaal te genieten van uw wifi is het belangrijk dat u het internetcontract kiest dat past bij uw budget én eisen. Daarom biedt de Vastelastenbond u graag een uitgebreide vergelijkingstool voor internetcontracten inclusief wifi routers:

Als u advies wilt of vragen heeft over de WiFi internetcontracten uit de Internetchecker, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

WiFi traag door hoeveelheid apparaten

Oplossing voor een traag WiFi signaal