Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

DVB Digitale TV is digitale televisie waarvan het signaal via de ether door zendmasten wordt verzonden. Het bekendste DVB netwerk is het Digitenne netwerk. Via Digitenne kunnen de publieke omroepen gratis worden ontvangen, maar moet voor extra zenders maandelijks abonnementsgeld worden voldaan.

Digitenne is een handig alternatief voor bijvoorbeeld consumenten die in een gebied wonen dat niet is aangesloten op een netwerk voor digitale televisie via de kabel of het telefoonnetwerk. Andere consumenten kiezen bewust voor DVB tv van Digitenne omdat het een voordelig(er) alternatief is voor andere digitale televisiepakketten.

DVB digitale TV bestellen

Afnemers van betaalde Digitenne diensten kunnen deze vorm van digitale tv afnemen bij verschillende providers op de Nederlandse markt. Wilt u weten welke providers in uw postcodegebied DVB/Digitenne contracten voor digitale tv aanbieden, en wat de kosten hiervan zijn?

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger de Vastelastenbond weet u zéker dat u de juiste keuze maakt voor uw contract voor internet, tv en/of bellen. Wij nodigen u daarom uit om contact op te nemen met onze adviseurs voor een geheel vrijblijvende vergelijking van uw huidige contract of pakket voor internet tv en eventueel bellen met de beste aanbiedingen die wij u momenteel kunnen bieden.

Neem dus gerust contact met ons op, en voor u het weet kijkt u óók DVB digitale TV voor een veel zachter prijsje dan u zich van te voren had voor kunnen stellen. Wij horen graag van u…