Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Een internet en digitaal bellen abonnement bestaat in basis uit breedband internet en vast bellen. Door twee producten bij een provider af te nemen geniet u van voordeel. De Vastelastenbond heeft bij veel providers collectieve korting op internet en digitaal bellen abonnementen en biedt extra overstap service. Bekijk ons beste keus internet en digitaal bellen abonnement van dit moment.

Ook in uw postcode gebied kunt u kiezen voor een internet en digitaal bellen abonnement via de Vastelastenbond. Voer de postcodecheck internet en digitaal bellen abonnement uit en vergelijk abonnementen eenvoudig. Kies het alles in 1 pakket van de gewenste provider en wij sluiten u aan.

Kies eventueel voor extra data pakketten, mobiel bellen, onbeperkt bellen. De keuze is uitgebreid en de service is via de Vastelastenbond uitstekend. Daarnaast kan u kiezen uit verschillende bundels voor het bellen naar vaste of mobiele telefoon nummers, maar ook de snelheid van uw internet verbinding.

Meldt u eenvoudig aan voor het abonnement internet en digitaal bellen abonnement van uw keuze. De Vastelastenbond verzorgt de aanmelding bij de provider die u kiest en houdt de einddatum van uw abonnement in het oog.

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders op de markt die internet en digitaal bellen pakketten voor breedband snel internet en bellen via de vaste lijn aanbieden. Het voordeel hiervan is dat bedrijven extra moeite zullen doen om u als klant binnen te halen. U bent verlost van de zorg om op twee losse contracten te letten en heeft nu nog maar slechts te maken met één partij. Een internet en digitaal bellen pakket is vaak relatief een stuk goedkoper dan de twee diensten los bij verschillende providers af te nemen. Met zo’n pakket kunt u zelf een keuze maken uit uw telefonie en internetabonnement.

Welke internet en digitaal bellen aanbieder past het beste bij mij?

De Vastelastenbond tips voor alles in een pakketten en het kiezen van de juiste provider zijn, gezien de snelle ontwikkelingen, het verstandig de alles in een abonnementen eerst goed te vergelijken op het Vastelastenbond internet en digitaal bellen pakket abonnement overzicht. Doe eerst de postcodecheck om te zien wat beschikbaar is op uw adres en lees goed waar u rekening mee moet houden bij het overstappen!

Gezien de snelle ontwikkelingen is het verstandig de dual play abonnementen eerst goed te vergelijken. Doe eerst de postcodecheck om te zien wat beschikbaar is op uw adres en lees goed waar u rekening mee moet houden bij het overstappen!

Wanneer u via het gratis lidmaatschap van de Vastelastenbond een internet en digitaal bellen pakket afsluit, heeft de Vastelastenbond natuurlijk voor u al gelet op de kleine lettertjes en krijgt daarnaast ook de beste deal. Controleer daarom nu de beschikbaarheid van verschillende internet en digitaal bellen pakket aanbieders in uw postcode of kijk bij onze pagina beste keus internet en digitaal bellen pakket.