Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Vergelijk internet, digitale tv en bellen aanbieders gemakkelijk en overzichtelijk op onze website. Kies de beste optie voor uw persoonlijke situatie en meldt u aan. De provider houdt u op de hoogte over wanneer de levering start.
Kies eventueel voor extra opties als internet security, een hard disk recorder, extra tv zender pakketten en/of programma gemist. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Verschillende aanbieders van tv, internet en telefonie bieden verschillende abonnementsvormen met elk eigen mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de combinatie tv-internet of bijvoorbeeld tv-internet-telefonie. De soort verbinding verschilt per aanbieder, zoals de keuze tussen ADSL, kabel en glasvezel.
Het maken van een vergelijk helpt u bij het kiezen van de juiste provider. Onze vergelijker laat ook meteen zien welke aanbieders op uw adres actief zijn. Dit kan in elke straat anders zijn.  

Hoe vergelijkt u de internet en digitale TV aanbieders?

Om te bekijken welke diensten op uw adres beschikbaar zijn voert u de vergelijker uit. Ons systeem kijkt of internet, bellen, TV los of in voordelige combi-pakketten op uw adres leverbaar zijn. U krijgt direct een handig overzicht te zien welke abonnementen op dit moment op uw adres beschikbaar zijn en kunt filteren op verschillende criteria: internet, bellen, TV, maandprijs, snelheid etc. Op deze manier kunt u een eenvoudige selectie maken van de beschikbare aanbiedingen en abonnementen.

Vergelijk voordeel aanbieders en providers internet, tv en bellen

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders op de markt die alles in 1 pakketten voor internet, digitale televisie en bellen aanbieden. De pakketten zijn vaak goedkoper dan dat u het los afneemt en u heeft maar een contract. Met zo’n pakket kunt u zelf een keuze maken uit uw televisie, telefonie en internetabonnement.

Verschillen onduidelijk?

Wij kunnen ons voorstellen dat het grote aanbod toch nog vragen op kan roepen, daarom kunt u tijdens kantooruren altijd terecht bij onze helpdesk. Of het nu gaat om internet, bellen, TV, modemkeuze of een ander gerelateerd onderwerp, op al uw vragen krijgt u een helder en doeltreffend antwoord om u verder te helpen bij uw keuze. U leest het, voor internet, bellen, TV en andere diensten kunt u altijd bij ons terecht!

Collectieve korting internet en tv prijzen Vastelastenbond

Omdat de Vastelastenbond een collectief is, zijn er meerdere voordelen voor onze leden. Bij veel providers biedt de Vastelastenbond namelijk leuke kortingen op internet abonnementen. Daarnaast worden extra uitbreidingen voor internet abonnementen soms gratis door ons aangeboden. Voor een overzicht van ons aanbod in internet abonnementen en de bijbehorende maandelijkse kosten vult u de vergelijker in. Daarna kunt u het abonnement direct aanvragen.
Stel uw vraag over internet, tv en bellen
Heeft u vragen over het vergelijken van internet, tv en bellen? Dan bent u aan het juiste adres. Onze klantenservice helpt u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.