Vergelijk internet, digitale tv en bellen aanbieders gemakkelijk en overzichtelijk met de Vastelastenbond. Kies uw internetpakket naar wens en de Vastelastenbond meldt u aan. Vervolgens ontvangt u bericht van de provider wanneer de levering start.  

Kies eventueel voor extra opties als internet security, een hard disk recorder, extra tv zender pakketten en/of programma gemist. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Verschillende aanbieders van tv, internet en telefonie bieden verschillende abonnementsvormen met elk eigen mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de combinatie tv-internet of bijvoorbeeld tv-internet-telefonie. De soort verbinding verschilt per aanbieder, zoals de keuze tussen ADSL en kabel.

Bekijk alle internet aanbiedingen!

  Klik hier

 

 

 

 

Op Vastelastenbond.nl kunt u de aanbieders en abonnementen met elkaar vergelijken en direct overstappen op de tv-internet (en eventueel telefonie) aanbieder die het beste bij u past. Het Vastelastenbond lidmaatschap is gratis, 100% onafhankelijk en betrouwbaar. Maak daarom nu de vergelijking en bekijk welke mogelijkheden er zijn.

Doe eerst de postcodecheck om te zien wat beschikbaar is op uw adres en lees goed waar u rekening mee moet houden bij het overstappen aanbieder van snel internet, digitale tv en bellen!

Hoe vergelijkt u de internet en digitale TV aanbieders?

Om te bekijken welke diensten op uw adres beschikbaar zijn voert u de postcode controle uit. Ons systeem kijkt of internet, bellen, TV los of in voordelige combi-pakketten op uw adres leverbaar zijn. U krijgt direct een handig overzicht te zien welke abonnementen op dit moment op uw adres beschikbaar zijn en kunt filteren op verschillende criteria: internet, bellen, TV, maandprijs, snelheid etc. Op deze manier kunt u een eenvoudige selectie maken van de beschikbare aanbiedingen en abonnementen.

Vergelijk voordeel aanbieders en providers internet, tv en bellen

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders op de markt die alles in 1 pakketten voor internet, digitale televisie en bellen aanbieden. Het prijs voordeel hiervan is dat bedrijven extra moeite zullen doen om u als klant binnen te halen. U bent verlost van de zorg om op drie losse contracten te letten en heeft nu nog maar slechts te maken met één partij. Een alles in één pakket is vaak relatief een stuk goedkoper dan de drie diensten los bij verschillende providers af te nemen. Met zo’n pakket kunt u zelf een keuze maken uit uw televisie, telefonie en internetabonnement.

Verschillen onduidelijk?

Wij kunnen ons voorstellen dat het grote aanbod toch nog vragen op kan roepen, daarom kunt u tijdens kantooruren altijd terecht bij onze helpdesk. Of het nu gaat om internet, bellen, TV, modemkeuze of een ander gerelateerd onderwerp, op al uw vragen krijgt u een helder en doeltreffend antwoord om u verder te helpen bij uw keuze. U leest het, voor internet, bellen, TV en andere diensten kunt u altijd bij ons terecht!

Collectieve korting internet en tv prijzen Vastelastenbond

Omdat de Vastelastenbond een collectief is, zijn er meerdere voordelen voor onze leden. Bij veel providers biedt de Vastelastenbond namelijk leuke kortingen op internet abonnementen. Daarnaast worden extra uitbreidingen voor internet abonnementen soms gratis door ons aangeboden. Voor een overzicht van ons aanbod in internet abonnementen en de bijbehorende maandelijkse kosten doet u de internet postcode check. U kunt hier ook eenvoudig het internet aanvragen, mocht u uw keuze gemaakt hebben.
 

Chat met ons