10% korting en GRATIS nieuw energielabel

U ontvangt via de Vastelastenbond 10% extra korting op isolerende maatregelen!
Ook regelen wij voor u een nieuw energielabel. Duurzaamheid begint bij isolatie!

gLASIsolatie -10% korting

HR IsoGlass isolatieglas staat bekend om de uitzonderlijk hoge isolatiewaarde. Het isoleert maar liefst 3 keer beter dan ‘normaal’ dubbel glas en zelfs 6 keer beter dan enkel glas.
Isolatie goede prijs HR GLAS BESTE KEUS

spouwmuur -10% korting

Met spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiekosten. Door deze maatregel blijft de warmte beter in uw huis hangen. Dat scheelt ruim 30% op uw energierekening.

Controle van uw woning spouwmuur

Vloerisolatie -10% korting

Isoleer de vloer/bodem van de kruipruimte om de warmte in uw huis te houden. Zo bespaart u op uw energiekosten.
Zo heeft u altijd warme voeten!

Vloerisolatie

Indicatieve prijzen | Maatwerkofferte

Isoleren is maatwerk. U ontvangt op basis van de vierkante meters glas of wandoppervlak in eerste instantie een indicatieve prijsberekening. Vervolgens komt er een isolatiespecialist bij uw op bezoek om alles nog een keer goed door te meten en andere zaken en bijzonderheden te bespreken. U ontvangt op basis daarvan een maatwerkofferte. 

Wij kunnen u op basis van een standaard tussenwoning enkel indicatieve prijzen geven.

Type isolatie
 

Gem. opp. in m²

Investering indicatie* excl. 10% korting

Dakisolatie (onafgewerkt)

50 m²

€ 2.000,-  (uitgesloten van de actie)
 

Vloerisolatie

46 m²

€ 1.950,-
 

Glasisolatie (incl. ventilatieroosters)

27 

€ 2.750,-
 

Spouwmuurisolatie

50 m²

€ 1.045,-
 

De kosten worden op de offerte duidelijk en gespecificeerd weergegeven. Daarnaast wordt de 10% korting duidelijk op de offerte vermeldt.
U ontvangt niet alleen 10% korting, maar er wordt ook een nieuw energielabel voor u geregeld. De isolatie wordt van A tot Z verzorgd. 

 

Adviesgesprek aanvragen

Duurzaamheid begint bij isolatie!

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lagere energierekening. Veel woningen, met name van voor 1982, laten warmte verloren gaan door dak, muur, ramen en vloer. Door uw woning te isoleren houdt u de warmte langer vast. Uw cv-ketel hoeft minder bij te stoken. Zo bespaart u met spouwmuur en vloerisolatie al ca. € 400,- tot € 600,- per jaar op uw energierekening. Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig goed geïsoleerd. Bij woningen van het bouwjaar vóór 1982 valt nog veel winst te behalen. Deze woningen zijn vaak nog niet of nog niet optimaal geïsoleerd. In totaal zijn in Nederland nog steeds 1,2 miljoen woningen niet geïsoleerd. Dat betekent dat ruim een kwart van de woningen in Nederland niet geïsoleerd is. 

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van uw woning? Uw woning isoleren verlaagt niet alleen uw energierekening, maar verhoogt ook uw woongemak. Graag brengen we vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen voor u in kaart. Ontvang vrijblijvend advies van een adviseur bij u thuis. 


De voordelen van het isoleren van uw woning

Een ander voordeel van een geïsoleerde woning is een verhoogd wooncomfort. Vergelijk het met een kop koffie in een thermoskan of een koud blikje drinken in een koelbox. De thermoskan en koelbox zorgen ervoor dat uw drinken op temperatuur blijft. Hetzelfde geldt voor isolatie; in de winter blijft uw woning langer warm en in de zomer blijft u woning koel. 

De voordelen van isoleren:  

  • Wooncomfort
  • Besparen op energiekosten
  • Waardestijging van uw woning
  • Bijdrage aan een beter milieu
  • Na 3 - 6 jaar winst op investering
  • Hogere taxatiewaarde bij evt. verkoop woning
  • 's winters warm, zomers koel
  • Minder/geen tocht meer in de woning

De voordelen van Pluimers isolatie 


Isolatiepartner van Vereniging de Vastelastenbond

Vereniging de Vastelastenbond heeft gekozen voor een samenwerking met een isolatiepartij die de kwaliteit kan waarborgen. Want, zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldoet aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan kiest u voor professionele uitvoering en advies.

* U kunt geen rechten ontlenen aan genoemde bedragen. U ontvangt ten alle tijde een maatwerkofferte. 

Hulp en advies bij isoleren

Bekijk alle veel gestelde vragen over isolatie of neem contact met ons op. De klantadviseurs van de Vastelastenbond staan u graag te woord om u te informeren over het isoleren van uw huis. U kunt ons bereiken op: 040-7200200.