Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van uw woning? Uw woning isoleren verlaagt niet alleen uw energierekening, maar verhoogt ook uw woongemak. Graag brengen we vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen voor u in kaart. Ontvang vrijblijvend advies van een adviseur bij u thuis. Vraag een adviesgesprek aan!

Via de Vastelastenbond ontvangt u scherpe prijzen! Uw huis is dan netjes geïsoleerd voor de winter. Zo bespaart u de komende winter flink op de energiekosten. De isolatie wordt aangebracht door dé isolatiespecialist van Europa. Dus een lage prijs én de hoogste kwaliteitstandaarden. Daarom bent u lid van Vereniging de Vastelastenbond!

Isolatie prijzen mét korting

Zoals u van onze vereniging gewend bent, krijgen leden van Vereniging de Vastelastenbond een unieke korting! De offerteprijs kan afwijken van onderstaande tarieven, omdat het aanbod afgestemd wordt op uw woning.

 Prijzen incl. BTW
 Prijzen met korting 
Spouwmuurisolatie Tussenwoning

vaste prijs  € 895,-

incl. BTW, ventilatieroosters en afbakening

 direct aanvragen

Spouwmuurisolatie
Hoekwoning

vaste prijs € 1795,-

incl. BTW, ventilatieroosters en afbakening

direct aanvragen
Spouwmuurisolatie
vrijstaand of
twee-onder-een-kap
10% korting op totaalprijs Offerte aanvragen
Vloerisolatie 10% korting op totaalprijs Offerte aanvragen
Dakisolatie     10% korting op totaalprijs Offerte aanvragen

Voor een tussenwoning en een hoekwoning zijn er vaste prijzen incl. accesoires. Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, inclusief arbeid + inspectie op locatie. Er wordt geen offerte op afstand gemaakt. Voor overige typen isolatie en woningen gelden er andere prijzen en biedt de Vastelastenbond 10% korting. Prijzen zijn exclusief: hoogwerker(s). Voor overige woningtypes geldt een maatwerk offerte. 

Regel ook uw energiecontract

Regel ook direct uw energiecontract via de Vastelastenbond. Niet alleen isolatie draagt bij aan een lage energierekening, scherpe energieprijzen ook. Via de Vastelastenbond kunt u gemakkelijk alle leveranciers vergelijken voor een optimale energiebesparing. Via onze berekenmodule ziet u direct waar u aan toe bent en u kunt ook gelijk overstappen, zodat uw energiezaken weer op orde zijn.

Isolatie partner van Vereniging de Vastelastenbond

Zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldoet aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan heeft u altijd een professioneel advies en uitvoering.