Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van uw woning? Uw woning isoleren verlaagt niet alleen uw energierekening, maar verhoogt ook uw woongemak. Graag brengen we vrijblijvend de mogelijkheden en voordelen voor u in kaart. Ontvang vrijblijvend advies van een adviseur bij u thuis. Vraag een adviesgesprek aan!

Via de Vastelastenbond ontvangt u scherpe prijzen! Uw huis is dan netjes geïsoleerd voor de winter. Zo bespaart u de komende winter flink op de energiekosten. De isolatie wordt aangebracht door dé isolatiespecialist van Europa. Dus een lage prijs én de hoogste kwaliteitstandaarden. Daarom bent u lid van Vereniging de Vastelastenbond!

Isolatie prijzen mét korting

Zoals u van onze vereniging gewend bent, krijgen leden van Vereniging de Vastelastenbond een unieke korting! De offerteprijs kan afwijken van onderstaande tarieven, omdat het aanbod afgestemd wordt op uw woning.

 
 Prijzen incl. BTW
 Prijzen met korting 
 
Spouwmuurisolatie (tussenwoning*)

v.a.  € 725,-

Offerte aanvragen

Vloerisolatie 

v.a. € 1350,- Offerte aanvragen
Isolatieglas (benedenverdieping) v.a. € 1750,- Offerte aanvragen
Dakisolatie v.a. € 1475,- Offerte aanvragen
     

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, inclusief arbeid + vrijblijvend onderzoek én advies op locatie. Er wordt geen offerte op afstand gemaakt. Er komt iemand bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Prijzen zijn exclusief ventilatieroosters, spouwafscheiders, hoogwerker(s) en andere bouwkundige accessoires. * Voor alle woningtypes geldt: een maatwerk offerte. 

Regel ook uw energiecontract

Regel ook direct uw energiecontract via de Vastelastenbond. Niet alleen isolatie draagt bij aan een lage energierekening, scherpe energieprijzen ook. Via de Vastelastenbond kunt u gemakkelijk alle leveranciers vergelijken voor een optimale energiebesparing. Via onze berekenmodule ziet u direct waar u aan toe bent en u kunt ook gelijk overstappen, zodat uw energiezaken weer op orde zijn.

Isolatie partner van Vereniging de Vastelastenbond

Zoals u wellicht gewend bent, kijkt Vereniging de Vastelastenbond naar prijs én kwaliteit. Isoleren is vakwerk. Goede isolatiebedrijven trainen hun isolatiepersoneel regelmatig, zijn gecertificeerd en werken met hoogwaardige materialen. Vereniging de Vastelastenbond heeft een isolatiepartner geselecteerd die voldoet aan deze eisen. Pluimers Isolatie is het grootste en meest ervaren isolatiebedrijf van Europa. Pluimers Isolatie heeft naast een scherpe prijs, vakkundige mensen in dienst die uw woningisolatie verzorgen. Dus kiest u voor isolatie via de Vastelastenbond dan heeft u altijd een professioneel advies en uitvoering.

Beoordeling door klanten: 8.4/10 - 214 beoordelingen