Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Nominale premie is een vast bedrag dat elke Nederlander van 18 jaar en ouder betaalt voor de zorgverzekering. Het bedrag hangt dus bijvoorbeeld niet samen met leeftijd, leefstijl of gezondheidsproblemen - in tegenstelling tot andere posten binnen de verzekeringspremies die wél met dit soort factoren samenhangen.

De nominale premie is het bedrag dat consumenten betalen voor hun basisverzekering. Daarnaast betaalt men een bijdrage voor het basispakket die afhankelijk is van het inkomen, en betaalt men eventueel extra premies voor aanvullende verzekeringspakketten. De betaling van de nominale premie kan net als bij verzekeringen maandelijks, jaarlijks of per kwartaal worden betaald door consumenten.

Vragen over nominale premie?

Neem voor al uw vragen over nominale premie en andere verzekeringsvragen contact op met ons. Wij helpen u graag verder met onafhankelijk advies en heldere antwoorden. Neem dus gerust contact met ons op!